• سه‌شنبه / ۲۴ تیر ۱۴۰۴ / ۱۸:۵۹
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404042415255
  • خبرنگار : 51022

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان:

گلستان ظرفیت تبدیل‌شدن به قطب صنعت اسب کشور را دارد

گلستان ظرفیت تبدیل‌شدن به قطب صنعت اسب کشور را دارد

ایسنا/گلستان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان در جلسه بررسی مسائل پرورش‌دهندگان اسب استان، بر لزوم حمایت جدی از این صنعت تأکید کرد و از تشکیل کارگروه اقتصادی ویژه، تأمین علوفه و تدوین سند توسعه صنعت اسب خبر داد.

عبدالعلی کیانمهر سه‌شنبه ۲۴ تیر در نشست بررسی مسائل فعالان صنعت اسب که با حضور مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری استانداری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان، مدیرکل ورزش و جوانان استان و جمعی از فعالان این حوزه برگزار شد، با اشاره به جایگاه تاریخی و فرهنگی اسب در استان اظهار کرد: پرورش اسب یکی از ظرفیت‌های اصیل و بومی استان گلستان است که می‌تواند بعنوان یک محور اقتصادی پایدار و اشتغال‌زا، نقش مؤثری در توسعه منطقه ایفا کند. باید نگاه ما به این صنعت، فراتر از یک فعالیت ورزشی صرف باشد.

وی با تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی ساختاری و منسجم در این حوزه افزود: کارگروه اقتصادی ویژه صنعت اسب با محوریت توسعه گردشگری و بررسی تخصصی مسائل فعالان این حوزه تشکیل شود. این کارگروه موظف است طی مدت مشخص، گزارش دقیقی از موانع، ظرفیت‌ها و راهکارهای پیشنهادی ارائه دهد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان همچنین از ورود جدی دولت برای حمایت معیشتی از اسب‌داران خبر داد و بیان کرد: تأمین علوفه مورد نیاز پرورش‌دهندگان اسب از سوی سازمان جهاد کشاورزی با رویکرد حمایتی در دستور کار قرار گرفته و این اقدام می‌تواند بخشی از فشارهای اقتصادی وارد شده به این قشر را کاهش دهد.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت اماکن مرتبط با ورزش سوارکاری، گفت: پیگیری تعیین‌تکلیف اماکن سوارکاری با حضور وزیر ورزش و مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور انجام خواهد شد تا روند واگذاری این اماکن به استان تسریع و شفاف‌سازی شود.

معاون اقتصادی استاندار گلستان همچنین بر ضرورت تدوین سند توسعه صنعت اسب استان تأکید کرد و افزود: سند توسعه‌ای این صنعت باید با مشارکت بخش خصوصی، دستگاه‌های اجرایی و دانشگاه‌ها تدوین شود تا با رویکردی علمی و کاربردی، راه آینده این صنعت در گلستان ترسیم شود.

کیانمهر در پایان اظهار کرد: با هم‌افزایی ظرفیت‌های محلی، می‌توان گلستان را به قطب پرورش، نمایش، صادرات و گردشگری مرتبط با اسب در کشور تبدیل کرد. این صنعت می‌تواند نماد تلفیق سنت، اقتصاد و توسعه در استان باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha