• سه‌شنبه / ۲۴ تیر ۱۴۰۴ / ۲۰:۰۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404042415279
  • خبرنگار : 50649

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری:

۴۲ هزار تبعه غیرمجاز از فارس طرد شدند

۴۲ هزار تبعه غیرمجاز از فارس طرد شدند

ایسنا/فارس مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری فارس از اجرای بزرگ‌ترین طرح طرد اتباع غیرمجاز در استان خبر داد و گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۴۲ هزار تبعه غیرمجاز از کشور طرد شده‌اند.

مجید احمدی شامگاه سه‌شنبه، ۲۴ تیر در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز با اشاره به اینکه استان فارس در سال‌های گذشته با ورود قابل توجه اتباع خارجی مواجه بوده است، گفت: قریب به سه میلیون تبعه خارجی در دولت گذشته وارد کشور شدند که از این تعداد، ۲۰۴ هزار نفر در فارس برگ سرشماری دریافت کردند.

وی ادامه داد: طرح ساماندهی اتباع از ابتدای امسال آغاز شده است و تا این لحظه حدود ۴۲ هزار تبعه غیرمجاز در این استان از کشور طرد شده‌اند که این رقم، گام بزرگی برای تحقق خواست مردم استان محسوب می‌شود.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری فارس تصریح کرد: یکی از اصلی‌ترین مطالبات مردم، به‌ویژه در استان فارس، ساماندهی اتباع بیگانه، خصوصاً اتباع افغان بوده است. در همین راستا، برگ‌های سرشماری که طی دو سه سال اخیر صادر شده بودند، رسماً باطل اعلام شدند.

احمدی افزود: در گذشته، ۸۵ هزار تبعه غیرمجاز در استان حضور داشتند که با ابطال برگ‌های سرشماری، این عدد افزایش یافت. بر اساس قانون، این افراد دیگر حق کار، اقامت یا فعالیت ندارند و حضورشان غیرقانونی تلقی می‌شود.

هدف‌گذاری برای طرد ۹۰ هزار تبعه تا پایان سال

وی اظهار امیدواری کرد که تا پایان امسال، تعداد طردشدگان به ۸۰ تا ۹۰ هزار نفر برسد و افزود: این اقدام، یکی از دستاوردهای مهم دولت سیزدهم خواهد بود.

به گفته احمدی، بیش از ۹۹ درصد اتباع خارجی حاضر در فارس، از کشور افغانستان هستند و تاکنون حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد از افرادی که طرد شده‌اند، به صورت خودمعرف به دستگاه‌های ذی‌ربط مراجعه کرده‌اند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری فارس تأکید کرد: این طرح با حفظ احترام و تکریم انسانی اتباع در حال اجراست و هدف، نه تقابل، بلکه ساماندهی، شفاف‌سازی و مدیریت اصولی موضوع اتباع است.

سرمایه‌های اتباع را به فرصت تبدیل کنیم

احمدی در ادامه سخنانش با اشاره به چالش‌های موجود در زمینه مدیریت منابع انسانی و مالی اتباع، گفت: یکی از مسائل مهم این است که سرمایه‌های اتباع به‌درستی استفاده نمی‌شود. ما به دنبال آن هستیم که از ظرفیت این افراد، به‌ویژه در سرمایه‌گذاری حوزه‌هایی مانند گردشگری و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی استفاده کنیم.

وی از برگزاری نشست‌هایی برای فعال‌سازی دیپلماسی اقتصادی با اتباع خبر داد و افزود: اگر حضور اتباع به‌درستی مدیریت شود، می‌تواند از تهدید به فرصت تبدیل شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha