به گزارش ایسنا، تورج امرایی در بیست و هفتمین کنگره سراسری همکاریهای دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی، با اشاره به وجود بیش از ۱۰ هزار شرکت دانشبنیان فعال در ۹ حوزه فناوری، اظهار کرد: در طول دو دهه گذشته، ۶۸ درصد از این شرکتها را شرکتهای نوپا تشکیل دادهاند.
وی با بیان اینکه ۱۷ هزار محصول شرکت دانشبنیان در کشور وجود دارد، افزود: بر اساس آمار سال ۱۴۰۲، درآمد این شرکتها حدود ۱۲۰۰ همت بوده است.
امرایی همچنین مجموع اشتغال ایجاد شده توسط شرکتهای دانشبنیان را ۵۲۰ هزار نفر اعلام و خاطرنشان کرد: این میزان اشتغالزایی در راستای حمایت از زیستبوم دانشبنیان و ذیل قانون جهش صورت گرفته است. حمایتهای این قانون شامل معافیتهای مالیاتی، معافیت بیمه قراردادها، حمایت گمرکی، خدمات توانمندسازی، تسهیلات نظام وظیفه، اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه، اعتبار مالیاتی سرمایهگذاری، حمایت از تولید بار اول، مجوز استقرار در اماکن مسکونی و حمایتهای حقوقی و قضایی میشود.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، معاون توسعه شرکتهای دانشبنیان درپایان با اشاره به مصوبه هیات وزیران در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴، تصریح کرد: در تحولی مهم، دانش فنی شرکتهای دانشبنیان و خلاق به عنوان دارایی قابل توثیق به رسمیت شناخته شد که این امر میتواند به تسهیل تامین مالی این شرکتها کمک شایانی کند.
انتهای پیام
نظرات