عبدالله محمدی فیروزجایی چهارشنبه ۲۵ تیرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان، با اعلام اینکه انتقال خون سازمانی فنی، فرهنگی، آموزشی و علمی است، اظهار کرد: وظیفه اصلی سازمان انتقال خون، تهیه، ذخیره، توزیع خون و نظارت در این بخش است.
وی با اشاره به اینکه تهیه خون و فراوردههای خون سالم برای بیماران و نیازمندان به آن از وظایف مستمر انتقال خون محسوب میشود، افزود: تعهد انتقال خون مازندران در تهیه پلاسما ۱۴ هزار واحد در سال است اما در استان سالانه ۱۲۰ هزار واحد پلاسما تهیه میشود.
مدیرکل انتقال خون مازندران به مطلوب و کافی بودن ذخایر خونی استان برای تمام بیماران نیازمند اشاره کرد و ادامه داد: در جنگ ۱۲ روزه اخیر ۹ میلیون جمعیت وارد استان شدند که تمام نیاز بیماران خونی در استان تامین شد.
وی افزود: طی این مدت پاسخگوی تمامی نیازهای خونی بیماران و مراکز درمانی استان بودیم.
محمدی فیروزجایی با اعلام اینکه در حال حاضر ذخایر خونی مازندران مطلوب بوده و بحران نداریم، اضافه کرد: ذخایر خونی در استان به زیر دو روز رسیده است.
وی با اعلام اینکه نیاز خونی در استان مازندران بالاست، خاطرنشان کرد: روزانه نیاز به ۶۰۰ واحد خون و فرآوردههای خونی برای تامین نیاز ۱۴ هزار بیمار خاص، ۲هزار و ۵۰۰ بیمار تالاسمی و ۴۷ مرکز بیمارستان در مازندران داریم.
محمدی به کمک خیران در حمایت از سازمان انتقال خون اشاره کرد و گفت: خیران تاکنون ۷۰ میلیارد تومان به انتقال خون کمک کردند که لازم است در این زمینه فرهنگسازی بیشتری صورت گیرد.
مدیرکل انتقال خون مازندران با بیان اینکه از دی ماه امسال هیچگونه بحران خونی در استان نداشتیم، یادآور شد: مراقبت از ذخایر خونی مهم است که لازم است بحث اهدای خون مستمر انجام شود.
وی از تجهیز و مدرن شدن آزمایشگاههای انتقال خون استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر خونگیری به صورت مکانیزه انجام میشود تا درصد خطا کاهش یابد.
به گفته محمدی فیروزجایی، شاخص اهدای خون در کشور ۲۷ در یکهزار نفر است که این شاخص در مازندران به ۴۱ در هزار نفر رسیده است و رتبه برتر کشور را داریم.
انتهای پیام
نظرات