احمد محتشمی امروز چهارشنبه ۲۵ تیر در نشست با خبرنگاران در رابطه با موضوع تجمیع دانشکده ملی مهارت شهید صدوقی و آموزشکده ملی مهارت امام علی(ع) و نیز جابجایی دانشجویان مرکز ملی مهارت دختران حضرت رقیه(س) در یزد اظهار کرد: دانشگاههای ملی مهارت در ۱۵ استان کشور هم دارای دانشکده ملی مهارت و هم آموزشکده ملی مهارت پسران هستند لذا سیاست دانشگاه در راستای یکسان سازی آموزش در این مراکز، تجمیع آنهاست، ضمن این که هزینهها را نیز تقلیل خواهد داد و در همین راستا در سال تحصیلی جدید شاهد ادغام آموزشکده ملی مهارت امام علی(ع) در دانشکده ملی مهارت شهید صدوقی در مرکز استان خواهیم بود.
وی افزود: از طرفی در حالی مرکز ملی مهارت دختران حضرت رقیه(س) دارای حداکثر ظرفیت ۷۰۰ دانشجوست که در حال حاضر حدود ۱۸۰۰ دانشجو در این مرکز مشغول تحصیل هستند لذا در سال جدید تحصیلی، بخشی از دانشجویان مرکز حضرت رقیه(س) به مرکز امام علی(ع) منتقل میشوند و مابقی در همان دانشکده ادامه تحصیل خواهند داد.
محتشمی تاکید کرد: هیچ تغییر در نحوه ارائه آموزش دانشجویان صورت نخواهد گرفت و تنها مکان ارائه آموزش بخشی از دانشجویان در این جابجایی تغییر میکند.
وی چالش اصلی دانشگاه ملی معارت را چارتهای یکسان آن با دانشگاههای درجه یک کشور خواند و گفت: این در حالیست که دانشگاه ملی مهارت سیاستهای متفاوتی دارد لذا در حال ایجاد چارت جدید مبتنی بر دانشگاه ملی مهارت هستیم.
رئیس دانشگاه ملی مهارت استان در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: دانشگاه ملی مهارت در سال جاری حسب فرمایشات مقام معظم رهبری در جهت تحقق یک دانشگاه نسل چهارم اهتمام ویژهای به خلق مشاغل جدید در جامعه، حرکت به سمت اقتصاد دانشبنیان، اشتغالپذیری و بهرهگیری از توانمندی کارآفرینان دارد.
وی همچنین ضمن اشاره به برگزاری کارگاههای آموزش مرتبط با خانواده و دانشجو مانند سبک زندگی اسلامی و چگونگی جلوگیری از آسیبهای اجتماعی و فرهنگی در حوزه امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، اظهار کرد: خوشبختانه دانشجویان دانشگاه مهارت یزد در سال تحصیلی گذشته موفق به کسب بیش از ۵۰ مقام در جشنوارههای دانشجویی مختلف شدند.
محتشمی از برگزاری پنجمین مجمع برق و رباتیک کشور و انعقاد تفاهمنامه با برخی از اصناف به عنوان دیگر اقدامات حوزه دانشجویی این دانشگاه یاد کرد و افزود:
از اهم اقدامات معاونت پژوهشی دانشگاه نیز میتوان به برگزاری بیش از ۳۰ کنسرسیوم و انعقاد تفاهمنامه با مراکز صنعتی با موضوع بورسیه دانشجویان اشاره کرد.
این مسئول در پایان با بیان این که دانشگاه ملی مهارت در استان یزد دارای ۵۱ عضو هیات علمی و نزدیک به ۹۸۰ نفر نیز عضو مدعو است، خاطرنشان کرد: این دانشگاه در سال گذشته از میان دانشگاههای ملی مهارت استانهای رتبه اول و در سال جاری نیز مقام برتر حوزه آموزشهای آزاد را کسب کرده است.
تمدید مهلت پذیرش دانشجویان کاردانی
محمد امیدپناه معاون آموزش دانشگاه ملی مهارت یزد هم در این نشست از تمدید پذیرش دانشجویان مقطع کاردانی تا ۲۶ تیر خبر داد و افزود: البته ثبتنام دانشجویان رشتههای بدون آزمون از دوم تا هفتم شهریور انجام خواهد شد.
وی با اشاره به امکان تحصیل دانشجویان در ۲۴ رشته کاردانی پیوسته و شش رشته کاردانی ناپیوسته در مجموعههای دهگانه این دانشگاه، اظهار کرد: این دانشگاه در مقطع کاردانی پیوسته از میان داوطلبان فنی و حرفهای و کار و دانش و در مقطع کاردانی ناپیوسته نیز در رشتههای علوم انسانی، ریاضی و علوم تجربی، پذیرش دانشجو دارد.
به گفته امیدپناه، دانشجویان رشتههای مکانیک خودرو، الکتروتکنیک، تربیت بدنی، کامپیوتر، حسابداری و تربیت بدنی با آزمون و در سایر رشتههای کاردانی پیوسته و ناپیوسته به صورت بدون آزمون ولی از طریق سازمان سنجش، پذیرش دانشجویان انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد: پذیرش دانشجویان کارشناسی پیوسته نیز در مراکز این دانشگاه برای متقاضیان رشتههای مهندسی حرفهای معماری، مهندسی حرفهای کامیپوتر، حسابداری و گرافیک انجام میشود.
وی از دریافت مجوز پذیرش دانشجو در سه رشته جدید در این دانشگاه خبر داد و گفت: در سال تحصیلی جدید در رشته کارشناسی حرفهای کامپیوتر در مرکز دختران یزد، کاردانی پیوسته مکاترونیک صنعتی مرکز پسران میبد و حسابداری گرایش دولتی ویژه دختران در مرکز شهرستان خاتم، پذیرش خواهیم داشت.
معاون آموزشی دانشگاه ملی مهارت یزد با بیان این که ۷۰ درصد از سرفصل دروس این دانشگاه به صورت عملی و آزمایشگاهی ارائه میشود، گفت: برای اولین بار از بین ۳۱ استان، یزد اقدام به جذب ظرفیت بورسیه تحصیلی دانشجویان با عنوان طرح شهید رجایی کرده که خوشبختانه با استقبال خوبی نیز همراه شده است.
انتهای پیام
نظرات