سردار احمد نگهبان در جلسه تبیین «معماری فراجای آینده» که با حضور هیئت اعزامی از مرکز راهبردی فراجا در یزد برگزار شد، گفت: سند معماری فراجای آینده حاصل نگاهی نو به ماموریت، ساختار و آینده فراجا است.
وی ضمن اشاره به انتخاب استان یزد به عنوان استان پایلوت در خصوص اجرای معماری فراجای آینده گفت: این سند نقشه راهی برای گذار از وضع موجود و رسیدن به پلیسی هوشمند، مردم پایه و دانش بنیان است.
فرمانده انتظامی استان یزد افزود: در این سند محور اصلی تحول در فرماندهی انتظامی بر مبنای فناوری، چابکی سازمانی و تعامل سازنده با مردم ترسیم شده است.
سردار نگهبان خاطرنشان کرد: پلیس در معماری فراجای آینده؛ پلیسی است که با بهره گیری از هوش مصنوعی، داده محوری و مدیریت دانش نه تنها حافظ امنیت است بلکه همراه جامعه در مسیر آرامش و توسعه کشور قدم بر میدارد.
مقام ارشد انتظامی استان گفت: سند معماری فراجای آینده تجسمی از آیندهای است که در آن پلیس و مردم در کنار یکدیگر ضامن نظم، امنیت و امید خواهند بود.
رئیس پلیس استان یزد خاطرنشان کرد: بیتردید اجرای کامل و دقیق این سند نیازمند همدلی، آموزش مستمر، نوسازی فرآیندها و نگاه آینده نگر در تمامی سطوح فراجا است.
به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس یزد در روز پنجشنه اول آبان، نگهبان در پایان گفت: امروز با ایمان به ظرفیت های انسانی و با تکیه بر رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در مسیر رسیدن به پلیسی مقتدر، هوشمند و مردم مدار گام برمیداریم.
انتهای پیام
نظرات