• پنجشنبه / ۲۶ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404042616474
  • خبرنگار : 50163

نماینده مجلس اعلام کرد

بلاتکلیفی ۱۴ هزار تعاونی مسکن در کشور

بلاتکلیفی ۱۴ هزار تعاونی مسکن در کشور

ایسنا/زنجان نماینده مردم ابهر، خرم‌دره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی گفت: ۱۴ هزار تعاونی مسکن بلاتکلیف در کشور داریم که سبب ایجاد مشکل برای مردم شده است.

منصور علیمردانی امروز پنج‌شنبه ۲۶ تیر در همایش وفاق برای سرمایه‌گذاری و ایران ماهر که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ابهر برگزار شد، اظهار کرد: مردم منطقه ما همواره همراه نظام و انقلاب بوده‌اند و در انتخابات ریاست‌جمهوری گذشته حدود ۷۰ درصد آنان به دولت وفاق ملی رأی دادند. 

وی با تأکید بر اینکه این مردم وفادار، سزاوار بهترین خدمات هستند، تصریح کرد: مردم ما با نقش‌آفرینی در صحنه‌های مختلف نشان دادند اسلحه اصلی نظام هستند؛ همان‌ها که با بصیرت، کشور را از آفات دشمنان حفظ کرده‌اند.

او با اشاره به تلاش‌های دشمنان برای ضربه زدن به کشورمان، گفت: علی‌رغم فشارها و دشمنی‌های بیرونی، دولت کشور را در مسیر ثبات قرار داده است. با این حال، برخی کاستی‌ها نیاز به توجه فوری دارد.

علیمردانی با اشاره به وضعیت بیمارستان تأمین اجتماعی شهید سلیمانی، گفت: هر چند بخش الحاقی بیمارستان به زودی افتتاح می‌شود اما ظرفیت تخت‌های این بیمارستان کفاف جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی در منطقه را نمی‌دهد.

وی با توضیح اینکه حوزه انتخابیه ابهر، خرم‌دره و سلطانیه حدود ۳۰۰ هزار جمعیت دارد که ۶۷ درصد تحت پوشش تامین اجتماعی هستند، عنوان کرد: بیمه‌شدگان حق دارند انتظار داشته باشند خدمات مناسبی در این حوزه دریافت کنند که امیدواریم ظرفیت تخت‌های این بیمارستان به ۱۵۶ تخت افزایش یابد.

علیمردانی با توضیح اینکه درمانگاه شهدای خرم‌دره نیز انتظار می‌رود به صورت‌شبانه‌روزی فعالیت بیشتری داشته و داروخانه بیمارستان سردار سلمانی ابهر نیز ۲۴ ساعته شود، افزود: در سلطانیه، علی‌رغم آنکه دو سوم مالیات استان را پرداخت می‌کند، متأسفانه هنوز از خدمات پایه‌ای مانند درمانگاه و اداره تأمین اجتماعی بی‌بهره‌ایم که ایجاد این مراکز با توجه به موقعیت گردشگری سلطانیه ضروری است.

نماینده مردم ابهر و خرم‌دره و سلطانیه همچنین به بدهی دانشگاه علوم پزشکی به تأمین اجتماعی و استفاده گسترده از نیروی شرکتی اشاره کرد و گفت: طی سال‌های گذشته دانشگاه علوم پزشکی توسعه فیزیکی خوبی داشته اما توسعه نیروی انسانی نداشته و از نیروهای شرکتی استفاده می‌کند که این موضوع سبب شده بدهی زیادی داشته و باعث نارضایتی پرسنل شود.

علیمردانی با هشدار نسبت به بحران جمعیتی پیش‌رو، گفت: کشور با سرعت به سمت سالمند شدن می‌رود. طبق آمار، در سال‌های آینده به ازای هر هزار نفر باید ۴۶ تخت سالمندی وجود داشته باشد، در حالی که در حوزه انتخابیه اکنون کمتر از ۲۰۰ تخت موجود است. اگر از امروز چاره‌اندیشی نکنیم، در آینده با بحران جدی مواجه خواهیم شد.

وی همچنین به عدم اجرای درست قانون حمایت از معلولان اشاره کرد و گفت: برخی از معلولان علی‌رغم قبولی در آزمون‌های استخدامی، جذب نمی‌شوند. این مغایر قانون است. همچنین افراد دارای معافیت پزشکی از خدمت، حتی توسط شرکت‌های خصوصی نیز استخدام نمی‌شوند که این موضوع معایر قانون است.

نماینده مردم ابهر، خرم‌دره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی گفت: زنان مجردی که سن ازدواج آن‌ها گذشته و تحت بیمه خانواده نیستند، در آینده به چالشی بدل خواهند شد. اکنون باید برای آن‌ها چاره‌اندیشی شود تا در آینده شاهد بحران نباشیم.

علیمردانی با انتقاد از بلاتکلیفی تعاونی‌های مسکن، اذعان کرد: در کشور ۱۴ هزار تعاونی مسکن با ۹ میلیون عضو بلاتکلیف‌اند که حدود ۹۰ تعاونی در زنجان هستند و در خرم‌دره نیز ۳۵۰۰ نفر و در ابهر بیش از ۷ هزار نفر در انتظار تعیین تکلیف هستند.

او به مشکلات جدی در حوزه بیمه رانندگان، کارگران ساختمانی و استادکاران اشاره کرد و گفت: حدود ۲۰۰ هزار راننده از یارانه محرومند در حوزه کارگران ساختمانی و استادکاران نیز مشکلاتی وجود دارد  که نارضایتی شدیدی ایجاد کرده است.

وی افزود: کارگران مشاغل غیررسمی نیز که عمدتاً زودتر از سایرین فرسوده و ازکارافتاده می‌شوند، فاقد هرگونه بیمه هستند. لازم است این اقشار آسیب‌پذیر تعیین تکلیف شوند.

نماینده مردم ابهر، خرم‌دره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بازنشستگان گلایه‌هایی از  بیمه تکمیلی دارند، افزود: بیمه تکمیلی باید از بعد تجاری خارج شود و طبق قانون اساسی جزو بحث درمان مردم ایران قرار گیرد.

 او همچنین گفت: معلمانی که پیش از استخدام رسمی، سابقه بیمه تأمین اجتماعی دارند، در بازنشستگی با مشکلات فراوانی مواجهند که باید این مشکل نیز مرتفع شود.

علیمردانی گفت: هدف از تأسیس صندوق بیمه کشاورزان و عشایر برای بسیاری از مردم نامشخص مانده است. انتظار داریم اصلاح ساختار این صندوق در دستور کار قرار گیرد. همچنین از محل منابع مسئولیت اجتماعی وزارت تعاون، انتظار داریم در حوزه درمان، بهزیستی، مشاغل خانگی، ورزش و حرفه‌آموزی حمایت‌های عملی صورت گیرد.

در ادامه همایش نرگس مرادخانی به اهمیت حمایت از تولیدکنندگان تاکید. کرد و افزود: امیدواریم با همیاری و مساعدت همه جانبه، بتوانیم موانع پیش روی تولید را مرتفع کنیم.

وی افزود: در طول 12 روزه واحدهای تولیدی ما آسیب چندانی ندیدند و بخش خصوصی در این مدت به خوبی در کنار دولت بود و این همراهی و همدلی جای قدردانی دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان با تأکید بر چالش‌های موجود، خاطرنشان کرد: مسائلی مانند ناترازی‌ها و مشکلات مربوط به تخصیص و خرید مواد اولیه،  موجب مشکلات در واحدهای تولیدی آیا و ما از وزارتخانه‌های مرتبط درخواست داریم که در این زمینه توجه ویژه‌ای داشته باشند.

وی در ادامه با اشاره به موضوع تامین اجتماعی، گفت: درخواست ما این است که در حوزه تامین اجتماعی، فشار مضاعفی به تولیدکنندگان وارد نشود و تخفیف‌های قانونی به طور کامل و عادلانه در شهرستان‌ها و استان‌ها رعایت شود.

مرادخانی خاطرنشان کرد: متاسفانه در برخی موارد، شاهد عدم اجرای صحیح این تخفیف‌ها هستیم که این موضوع، تولیدکنندگان را با مشکلاتی مواجه کرده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان تصریح کرد: تلاش ما این است که با ایجاد فضای مناسب و حمایت از تولیدکنندگان، زمینه رونق تولید و اشتغال را در استان فراهم کنیم و از همه فعالان این عرصه تقاضا داریم که با ارائه نظرات و پیشنهادات خود، ما را در این مسیر یاری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha