• پنجشنبه / ۲۶ تیر ۱۴۰۴ / ۱۹:۰۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404042616572
  • خبرنگار : 50416

قول مساعد معاون صنایع عمومی وزارت صمت برای تامین مواد اولیه واحدهای صنعتی ملایر

قول مساعد معاون صنایع عمومی وزارت صمت برای تامین مواد اولیه واحدهای صنعتی ملایر

ایسنا/همدان معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، تامین سرمایه در گردش و تامین مواد اولیه را از عمده ترین مشکلات دو واحد صنعتی در ملایر دانست و گفت: از صنایع پتروشیمی درخواست کردیم که گریدهای مربوطه در راستای تامین مواد اولیه این دو شرکت را از طریق بورس کالا تامین کند.

ابراهیم شیخ پنجشنبه ۲۶ تیر در جریان بازدید از شرکت های بافتینه و بافتسان ملایر ودر جمع خبرنگاران، با بیان اینکه در هفته آینده شاهد عرضه این گریدها خواهیم بود، تصریح کرد: با اینکار مشکلات نه تنها مشکل این شرکت ها، بلکه کل شرکت‌هایی که پارچه و منسوج نبافته تولید می‌کنند، حل خواهد شد.

شیخ به حل معضل سرمایه در گردش این دو مجموعه اشاره و اظهار کرد: با استانداری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استان و مدیر کل صمت استان پیگیری‌های لازم را انجام خواهیم داد تا مشکلات این واحدها به خوبی حل و فصل شود.

وی با بیان اینکه پس از اتمام جنگ تحمیلی ۱۲ روزه مجموعه اقداماتی در وزارت صمت آغاز شده است، افزود: یکی از این اقدامات تهیه، تصویب و ابلاغ بسته‌ای برای حمایت از صنایع بوده و بازدید از صنایع به منظور بررسی مشکلات و رفع چالش‌های آنها بوده است.

معاون صنایع عمومی وزارت صمت مطرح کرد: در ادامه این بازدیدها، به شهرستان پر ظرفیت و پرقابلیت ملایر رسیدیم و از شرکت های بزرگ این شهرستان بازدید و مسائل مربوط به این شرکت‌ها را مورد بررسی قرار دادیم.

تعطیلی هشت روزه برخی واحدهای تولیدی ملایر بدلیل عدم تامین مواد اولیه 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان نیز در ادامه با تاکید بر اینکه برخی واحدهای صنعتی ملایر در ادوار مختلف و به دلایل مختلف تعطیل شدند، گفت: دو مجموعه تولیدی نیز از ۱۸ تیر ماه نیز بدلیل عدم تامین مواد اولیه تعطیل شدند.

سید مجتبی حسینی به سابقه و دیرینه این دو مجموعه تولیدی در شهرستان و انتظاراتی که از این مجموعه ها وجود دارد، اشاره و مطرح کرد: این دو مجموعه طی سال گذشته ۷۲۰ روز یعنی بیش از ۵۰ درصد سال، تعطیل بودند که هیچ دفاعی در این مورد برای بخش اقتصادی نیست.

حسینی تاکید کرد: مقرر شد با قول مساعد معاون صنایع عمومی وزارت صمت در کوتاه‌ترین زمان ممکن مشکل تامین مواد اولیه این دو شرکت حل شود و در روزهای آینده شاهد فعال‌سازی این مجموعه باشیم.

وی دو واحد صنعتی تولید منسوجات نبافته در ملایر را قطب تولید استان دانست و اظهار کرد: همه ی ارکان تصمیم گیر و تصمیم ساز استان در جریان معضلات این شرکت ها بوده و هستند.

وی به بیش از ۴۰۰ نفر پرسنل این دو شرکت اشاره و تصریح کرد: این دو مجموعه در دوران کرونا، نجات بخش استان و کشور بودند.

حسینی تاکید کرد: اگر تولیدکننده ی دیگری با سختی های این شرکت ها، مواجه بود تاکنون چندین بار تعطیل می کردند اما این مجموعه هنوز روی پا مانده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان با بیان اینکه حتی در ایام تعطیلی شرکت ها، حقوق ها کامل پرداخت شده است، افزود: این دو شرکت تولیدی، ۶۵ درصد نیاز صنایع پزشکی و بهداشتی کشور را تامین و در دیگر حوزه ها نیز نقش آفرینی می کنند.

وی به دیگر مشکلات این دو مجموعه اشاره و ابراز امیدواری کرد: در خصوص تامین تسهیلات برای سرمایه در گردش قرار شد اقدامات لازم صورت گیرد.

حسینی به ضرورت حذف سیاست تجمیعی برای تامین مواد اولیه در وزارت صمت تاکید و ابراز امیدواری کرد با پیگیری مسئولان استانی و شهرستانی شاهد رونق دوباره ی این واحدهای صنعتی باشیم.

نقش پررنگ واحدهای صنعتی ملایر در تامین منسوجات نبافته کشور 

فرماندار ویژه ملایر این شهرستان را یکی از ده شهرستان استان همدان عنوان کرد که با جمعیت ۳۰۰ هزار نفری، در شش نقطه شهری و ۲۰۸ روستا ساکن هستند.

سید رسول حسینی با بیان اینکه این شهرستان دارای شش ناحیه و شهرک صنعتی است، افزود: این شهرستان، شهرستانی فعال در حوزه های کشاورزی، فرهنگی، صنعتی، گردشگری و صنایع دستی و دارای دو نشان جهانی مبلمان منبت و انگور است.

حسینی به ۶۰۰۰ کارگاه و ۱۵ هزار کارگر ساده و تخصصی در سطح شهرستان اشاره و تصریح کرد: این شهرستان با ۱۳ هزار سطح زیر کشت انگور، سالانه ۳۰۵ هزار تن انگور تولید می کند.

وی به داویجان بعنوان روستای ملی مرواربافی اشاره و مطرح کرد: دو واحد صنعتی در ملایر یک مجموعه گسترده است و با تولید منسوجات نبافته، نقش مهمی در تأمین نیازهای صنایع مختلف از جمله صنایع بهداشتی و پزشکی ایفا می‌کنند.

حسینی به سه مشکل عمده این دو مجموعه که توسط کارفرما مطرح شده است، اشاره و اظهار کرد: یکی از این مشکلات تامین مواد اولیه است که به یک سوم کاهش یافته و آن هم تامین نمی شود.

فرماندار ویژه ملایر تامین تسهیلات برای سرمایه در گردش این دو شرکت را یکی دیگر از مشکلات این واحدها دانست و افزود: تامین این میزان سرمایه از توان کارفرما خارج است و امیدواریم در آینده ای نزدیک از طریق وزارتخانه و استانداری پیگیری شود.

حسینی با بیان اینکه بدلیل تعطیلی ها، تعدیل نیرو در دستور کار قرار گرفت، ابراز امیدواری کرد با طرح این موضوع و پیگیری‌ها، در اولین فرصت و کمتر از دو هفته آینده مجدداً این مجموعه فعال شوند.‌
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان نیز به فعالیت و نقش موثر شرکت های تولیدی ملایر در حوزه تولید منسوجات نبافته اشاره کرد که نه تنها تامین کننده مواد اولیه مراکز درمانی و بیمارستانی استان، بلکه کشور هستند.
محمدعلی محمدی با بیان اینکه این واحدها، از جمله واحدهای صنعتی بودند که هیچ دردسری برای مجموعه صمت نداشتند، افزود: با وجود همه مشکلات این دو واحد سرپا بودند. 
محمدی خاطرنشان کرد: این دو شرکت در مجموع ۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات نیاز دارند که امیدواریم با مساعدت وزارت صمت و مدیران استانی تامین شود.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha