• شنبه / ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۲
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1404042817205
  • خبرنگار : 71974

وزیر جهاد کشاورزی خبر داد

افتتاح بزرگ‌ترین مرکز تولید جنین گاوی به روش IVF

افتتاح بزرگ‌ترین مرکز تولید جنین گاوی به روش IVF

وزیر جهاد کشاورزی در آیین افتتاح شرکت سینا فناوران ماندگار وابسته به پژوهشگاه ابن‌سینا جهاد دانشگاهی، این مرکز را گامی کلیدی در تأمین امنیت غذایی کشور دانست و گفت: این شرکت دانش‌بنیان با بهره‌گیری از فناوری‌های روز دنیا، نقش مهمی در ارتقاء بهره‌وری صنعت دامپروری ایران ایفا می‌کند.

به گزارش ایسنا، دکتر غلامرضا نوری، وزیر جهاد کشاورزی با حضور در آیین افتتاح شرکت سینا فناوران ماندگار، وابسته به پژوهشگاه ابن سینا جهاد دانشگاهی، از این مرکز به عنوان یکی از مجموعه های کلیدی در تأمین امنیت غذایی کشور یاد کرد. این شرکت دانش‌بنیان، بزرگ‌ترین مرکز تولید جنین از گاوهای پربازده به روش IVF در غرب آسیاست و با بهره‌گیری از فناوری‌های روز دنیا، نقشی موثر در ارتقاء بهره‌وری صنعت دامپروری ایران ایفا می‌کند.

وزیر جهاد کشاورزی ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این مجموعه شامل سالن استحصال تخمک، اتاق‌های تمیز مخصوص تولید آزمایشگاهی جنین، بهاربندهای نگهداری دام‌های مولد و سالن گوساله‌های تولید شده به روش IVF، از تجهیزات و زیرساخت‌های پیشرفته مرکز قدردانی و بر نقش پر رنگ این مجموعه در تحقق اهداف ملی و بین‌المللی در حوزه دامپروری تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ابن سینا، دکتر محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی، نیز حضور در این مراسم را فرصتی برای تأکید بر اهمیت چنین مراکزی در تکثیر گاوهای برتر دانست.

وی اهداف سه‌گانه‌ی افزایش بهره‌وری، بهبود کیفیت شیر و توسعه نژادهای دومنظوره را از دستاوردهای راهبردی این مرکز برشمرد که می‌تواند گامی موثر در خودکفایی تولید گوشت کشور باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، با اشاره به سرمایه‌گذاری این سازمان در پروژه‌های دانش‌بنیان، خاطرنشان کرد که چهار سال پیش، این طرح در میان طرح‌های جهاد دانشگاهی برای سرمایه‌گذاری انتخاب شد تا از طریق پیوند وقف با تولیدات فناورانه مورد نیاز صنعت، نیازهای جامعه هدف‌گذاری شود.

در ادامه، دکتر محمدرضا صادقی، رئیس پژوهشگاه ابن‌سینا (وابسته به جهاد دانشگاهی)، نیز تأکید کرد: یکی از مأموریت‌های جهاد دانشگاهی، تولید فناوری‌های مورد نیاز صنعت و تربیت نیروی انسانی متخصص است و پروژه سینا فناوران ماندگار از نمونه‌های موفق این سیاست است.

در پایان مراسم، دکتر محمدمهدی نادری، مدیرعامل شرکت سینا فناوران ماندگار، گزارشی از جایگاه این فناوری در سطح جهان ارائه داد و با اشاره به انطباق فناوری‌های به‌کاررفته در این مرکز با استانداردهای بین‌المللی، از برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان شرکت به چند کشور در سال جاری خبر داد.

وی گفت: تاکنون دو قرارداد صادراتی منعقد شده که در مرحله اجرایی‌سازی قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha