«محمدرضا نیستانی»، معاون سنجش دانشگاه جامع علمیـکاربردی کشور در این مراسم با بیان اینکه تمام دروههای آموزشی در دانشگاه علمی و کاربردی پایش میشود، گفت: مراکزی که کیفیت لازم را ندارند متوقف میکنیم.هیچکدام از زیرنظامهای آموزش عالی کشور هنوز به سطح پایش و ارزیابی ۴۶۲۲ دوره آموزشی که ما انجام دادهایم نرسیدهاند.
وی افزود: دانشگاه علمیـکاربردی با بیش از ۲۳۰ هزار دانشجو در سطح کشور، پیشگام در اعتباربخشی و ارزیابی مستمر دورههای آموزشی است.
نیستانی اظهار کرد: ما در حال اجرای دقیق همان فرآیند اعتباربخشی هستیم که در دانشگاههای بزرگ دنیا جریان دارد و در این مسیر، مراکز فاقد کیفیت را بدون تعارف متوقف میکنیم.
معاون سنجش دانشگاه علمی و کاربردی کشور اظهار داشت: خوشبختانه در کهگیلویه و بویراحمد همدلی خوبی میان زیرنظامهای آموزش عالی وجود دارد و این ظرفیت ارزشمندی برای توسعه آموزشهای مهارتی و کاربردی است.
نیستانی تصریح کرد: آموزش علمیـکاربردی نهاد دولتی دائمی نیست، بلکه برای پاسخ به نیاز روز صنعت و بازار طراحی شده است؛ بنابراین مراکزی که کارکرد و کیفیت لازم را نداشته باشند، حذف خواهند شد.
وی با تأکید بر اینکه استان باید در حوزه آموزشهای علمیـکاربردی تلاش بیشتری داشته باشد، ادامه داد: از شش مرکز در جوار صنعت در این استان، تنها یک مرکز فعال است، در حالیکه با توجه به تعداد قابلتوجه شهرکهای صنعتی، این رقم بسیار کم است.
معاون سنجش دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور عنوان کرد: ما نیازمند ورود جدی صنایع و شرکتهای بزرگ به مسئولیتهای اجتماعی در حوزه آموزش هستیم.شکلگیری دورههای کوتاهمدت و مبتنی بر شایستگی نه تنها به ارتقاء کیفیت نیروی انسانی صنایع کمک میکند، بلکه بهرهوری این واحدها را نیز افزایش میدهد.
نیستانی از مدیران، مسئولان، دانشگاهها و صنایع استان خواست با درک ضرورت آموزشهای مهارتی، برای ارتقای این نهاد ارزشمند علمی و توسعه اشتغال و مهارتمحوری در استان، مشارکت فعالتری داشته باشند.
«فتاح محمدی»، معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز با بیان اینکه دانشگاهها امروز نه کارمند بلکه باید کارآفرین تربیت کنند، گفت: کارکرد دانشگاهها در دنیای امروز صرفاً آموزشی نیست، بلکه باید علاوه بر آموزش و پژوهش، نقشآفرینی در حوزه کارآفرینی و تربیت نیروی ماهر برای صنعت را نیز بر عهده بگیرند.
وی افزود: نگاه به اشتغال در کشور ما غلط جا افتاده و هنوز بسیاری از دانشجویان تنها بهدنبال پشتمیزنشینی هستند، در حالیکه دانشگاهها باید تکنیسین و دانشجوی مهارتمحور تحویل جامعه دهند.
محمدی با بیان اینکه علم چراغ عقل است، اظهارکرد: ارتقاء عقلانیت در جامعه از مسیر علم میگذرد و دانشگاهها نقشی کلیدی در این فرآیند دارند.
مهدی نوری پور، رئیس دانشگاه یاسوج در این مراسم گفت: جنگ امروز جنگ تکنولوژی است و جایگاه علم و دانشگاه در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خود را نشان داد و پس از جنگ دانشگاهها مورد توجه بیشتر قرار گرفته اند.
وی افزود: دانشگاه علمی کاربردی یک ماهیت دوگانه دارد که دولتی است اما مراکز آن خصوصی است.
حجتالاسلام والمسلمین سید روح الله موسوی نسب، معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان کهگیلویه و بویراحمد نیز با اشاره به دو مشکل دانشگاههای امروز ما گفت: دشمن با علم مخالف است و دنبال از بین بردن دانش هسته ای و نه خود انرژی هسته ای کشور هست. عرصه قدرت در جهان علم است و به همین خاطر امروز دشمن ایران را نشانه گرفته است.
موسوی نسب اظهار کرد: دانشگاه علمی کاربردی دانشجوی اخلاق مدار تربیت کند و مدیر جدید این دانشگاه خود را از حواشی دور نگه دارد.
«محسن آرمین»، رئیس جدید دانشگاه علمی کاربردی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: پرهیز از رفتارهای سلیقهای و تلاش برای رفع مشکلات آموزشی، فرهنگی و پژوهشی
وی افزود: سعی می کنیم که فضای دانشگاه علمی کاربردی استان را به فضای همدلی و همراز تبدیل کنیم. رویکرد دولت وفاق را پیگیری خواهیم کرد.
آرمین اظهار کرد: برنامه ریزی ها باید قائل به شخص نه بلکه قابل به سیستم باشد. راه، مسیر و سیاستهای دانشگاه علمی کاربردی را دنبال خواهیم کرد.
رئیس جدید دانشگاه علمی کاربردی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: حمایت از تشکلهای سیاسی، تقویت انجمن های علمی، ضرورت جهاد تبیین، حمایت از دانشجویان سرآمد، توجه به کیفیت آموزش را پیگیری خواهیم کرد.
«علی اکبر دسترنج»، رئیس قبلی دانشگاه علمی کاربردی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: دانشگاه علمی کاربردی، یک دانشگاه دولتی شهریه بگیر است که البته از سایر دانشگاههای شهریه بگیر کمتر است. این دانشگاه در بین سایر دانشگاهها کمترین بودجه دولتی را دارد.
وی افزود: دانشگاه علمی کاربردی هر چند وقت یکبار رشته های خود را پایش کرده و براساس نیاز جامعه رشته تعریف و پذیرش دانشجو می کند.
دسترنج اظهار کرد: هم اکنون ۸هزار و ۹۲ دانشجو در ۶ مرکز علمی کاربردی استان کهگیلویه و بویراحمد مشغول تحصیل هستند.
رئیس قبلی دانشگاه علمی کاربردی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: ساختمان جدید دانشگاه علمی کاربردی استان که عملیات اجرایی آن سال ۱۴۰۱ با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان شروع شده بود در سال ۱۴۰۳ ساخته و به بهره برداری رسید.
دسترنج تصریح کرد: ارتقای کیفی مراکز علمی کاربردی استان از دیگر برنامه های ما بود که در راستا تلاش داشتیم و ارتقای کیفی قابل ملاحظه ای ایجاد شد.
وی اظهارکرد: در دوره مدیریت چند سال اخیر، دو مرکز علمی کاربردی استان کهگیلویه و بویراحمد به سطح دو ارتقا پیدا کردند.
به گزارش ایسنا، در پایان مراسم از زحمات علی اکبر دسترنج_رئیس قبلی دانشگاه علمی کاربردی استان کهگیلویه و بویراحمد تقدیر و محسن آرمین بعنوان سرپرست جدید دانشگاه علمی کاربردی این استان معرفی شد.
گفتنی است دکتر آرمین عضو هیات علمی دانشگاه یاسوج با مرتبه دانشیار بوده و از سوابق وی می توان به معاون دانشجویی دانشگاه یاسوج، مدیر پژوهشکده منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه یاسوج و مشاور استاندار کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد.
انتهای پیام
نظرات