مهدی جمالینژاد، در دیدار با سیدحسن موسویچلک، معاون سلامت اجتماعی بهزیستی کشور با اشاره به اینکه به خدمات حوزه بهزیستی اصفهان آشنا هستم، اظهار کرد: در دوران مدیریتهای قبلی، همکاری تنگاتنگی با بهزیستی داشتهام و تنوع اقدامات و تاثیرگذاری این مجموعه واقعاً قابل تقدیر است.
وی افزود: این استان بهعنوان یک استان مرکزی، نهتنها خدمات خود را پوشش میدهد، بلکه بسیاری از استانهای همجوار کمتربرخوردار را نیز تحت پوشش قرار داده است؛ بهعنوان مثال، برخی از مراکز بهداشتی و درمانی ما، مانند بیمارستان کودکان، پذیرای بیماران از استانهای دیگر هستند.
استاندار اصفهان با اشاره به اینکه ظرفیت خیران در کشور بینظیر است و مردم ایران همواره سهم خود را در کمک به نیازمندان ادا کردهاند، تصریح کرد: با کمال تأسف در بهزیستی، روشهای خلاقانه و نوآورانه برای استفاده کامل از این ظرفیتها دیده نمیشود در صورتی که باید راهکارهای جدیدی پیدا کنیم تا در شرایط سخت کنونی، بتوانیم از تمامی ظرفیتها استفاده کنیم.
به گزارش ایسنا و به نقل از اداره کل روابطعمومی و امور بینالملل استانداری اصفهان، شنبه ۲۸ تیر وی با تأکید به اینکه مسائل اجتماعی روزبهروز پیچیدهتر میشوند، گفت: آمارهایی آسیبهای اجتماعی در سال گذشته نشاندهنده عمق آسیبهاست و ما نیازمند تغییر نگرش و رویکردهای نوین هستیم و این در حالی است که اعتبارات بهزیستی نیز بسیار ضعیف و مبالغ اختصاصیافته کفاف نیازها را نمیدهد.
جمالینژاد بیان کرد: آنچه در این شرایط مهمتر از مسائل مالی است؛ استفاده از ظرفیت مردمی میباشد و ما باید از روشی استفاده کنیم که هر فردی با کوچکترین توان مالی، بتواند سهیم شود.
وی ادامه داد: کمیته امداد با طرح اکرام نشان داد که یک ایده ساده چقدر میتواند تحولآفرین باشد. بهزیستی نیز به چنین ایدههایی نیاز دارد.
استاندار اصفهان تأکید کرد: باید در ضوابط بهزیستی بازنگری شود تا مشارکت مردم آسانتر شود، همچنین دستگاههای اجرایی مانند شهرداریها باید همکاری بیشتری داشته باشند.
جمالینژاد با اشاره به اینکه بودجه استان بزرگی همچون اصفهان ۲.۶ میلیارد تومان است،گفت: خیران استان اصفهان رقمی معادل بودجه استان به امور خیریه اختصاص دادند و این نشان دهنده این است که اگر بتوانیم این ظرفیتها را به درستی هدایت کنیم، پشتوانه بزرگی برای خدمترسانی خواهیم داشت.
انتهای پیام
نظرات