به گزارش ایسنا، حسین افشین در دومین جلسه اعتبار مالیاتی سرمایهگذاری بر نقش حیاتی این صندوقها در توسعه زیستبوم نوآوری تاکید کرد و با اشاره به پیگیری جدی مشکلات CVCها، گفت: اگر مشکلات CVCها حل شود، باقی زیستبوم نیز مشکلاتشان حل خواهد شد.
معاون علمی رئیسجمهور «اعتبار مالیاتی» را ابزاری مهم برای کمک به زیستبوم علم و فناوری دانست و از مذاکره با سازمان امور مالیاتی برای تسهیل این مسیر خبر داد و اعلام کرد: سومین دور این نشستها در اوایل آبانماه سال جاری برگزار خواهد شد.
به منظور حمایت از توسعه نوآوری و اقتصاد دانشبنیان، شرکتهای دارای فعالیتهای تحقیق و توسعه، طبق قانون جهش تولید دانشبنیان، از اعتبار مالیاتی برخوردار میشوند. این اعتبار معادل هزینههای انجام شده در طرحهای تحقیق و توسعه است و با قابلیت انتقال به سنوات آتی، از مالیات بر عملکرد شرکتها کسر میشود.
شرکتهای پذیرفته شده در بورس یا فرابورس و شرکتهای دارای سرمایه ثبتی به میزان حداقل یکسیام سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی، میتوانند از این ابزار بهرهمند شوند. این اعتبار با هدف ایجاد زیرساخت برای محصولات دانشبنیان، افزایش مقیاس، تجاریسازی و سرمایهگذاری روی شرکتهای دانشبنیان برای توسعه دانش فنی در طرحهای زیرساختی طراحی شده است.
اجرای این پروژهها از طریق مشارکت حقوقی با شرکتهای دانشبنیان و افزایش سرمایه در این شرکتها صورت میگیرد. در صورتی که مشارکت به صورت غیرمستقیم و از طریق ایجاد یا افزایش سرمایه صندوق پژوهش و فناوری یا صندوق بورسی انجام شود، ۱۰۰ درصد اعتبار مالیاتی به سرمایهگذاران تعلق میگیرد. در سال جاری و سال گذشته، تمامی طرحها به صورت غیرمستقیم اجرا شدهاند.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، در این نشست همچنین، نمایندگان صندوقها چالشها و دغدغههای خود را با معاون علمی رئیسجمهور در میان گذاشتند و فرآیند اعطای اعتبار مالیاتی سرمایهگذاری مورد بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام
نظرات