نشست پیگیری پروژه آبرسانی شهرستان میاندورود روز شنبه ۲۸ تیر در نشستی با حضور مرتضی بابایی لولتی فرماندار، علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری و میاندورود، حیدر داوودیان مدیرعامل شرکت آب منطقهای مازندران، بهزاد برارزاده مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران و سایر مسئولان شهرستانی در فرمانداری میاندورود برگزار شد.
مکلف به تسریع در اجرای پروژه آبرسانی هستیم
فرماندار میاندورود در این جلسه گفت: شهرستان میاندورود در وضعیت آبی مناسبی قرار ندارد و با تنشهای آبی متعددی مواجهیم. راهکار اساسی برای رفع این معضل، انتقال آب از تصفیهخانه آب ساری به میاندوورد است که با همت همه مسئولان در دستور کار قرار گرفت و از سال ۹۹ در دست اجرا است.
مرتضی بابایی لولتی اظهار کرد: با بیان اینکه گاهی با مشکل کمآبی مواجهیم که با استفاده بهینه میتوان این مسئله را مدیریت کرد، افزود: اما در شهر سورک با مشکل بیآبی مواجهیم و گاهی روستاها هم با مشکلاتی مواجهند که برای رفع مشکل کمآبی این روستاها از چاه آب شرکتها بهرهمند میشویم.
وی اظهار کرد: مکلفیم فرآیند آبرسانی از تصفیهخانه ساری به میاندورود را سرعت بخشیم و در این زمینه نیازمند همت همه مسئولانیم.
شهرستان میاندورود در پروژه آبرسانی لحاظ شود
در ادامه این نشست نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی، گفت: برای انتقال آب از ساری به میاندورود با ۲ مخزن، هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
علی بابایی کارنامی با بیان اینکه در اجرای این پروژه نه فقط شهر سورک بلکه آبرسانی به شهرستان میاندورود باید لحاظ شود، اظهار کرد: باید همزمان با این اقدام، پروژهای هم از سورک تا گهرباران تعریف شود چرا که در پروژه انتقال آب از باغ کرمانی به سورک، هیچ شبکه توزیعی برای روستاها وجود ندارد.
وی با بیان اینکه از سورک تا تجنلته، نیازمند پروژه آبرسانی دیگری هستیم، افزود: تا پایان شهریورماه، خروجی مطالعه طرح انتقال آب از سورک به گهرباران اعلام شود.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه وضعیت آب در این شهرستان، بحرانی است، خاطرنشان کرد: این موضوع حتی حضور سرمایهگذاران را هم با مشکل مواجه کرده و نمیتوانیم سرمایهگذاران را برای سسرمایهگذاری در این منطقه دعوت کنیم.
بابایی یادآور شد: پروژه آبرسانی به میاندورود در بهترین حالت ممکن تا پایان سال ۱۴۰۶ به نتیجه میرسد.
وی اضافه کرد: برای تامین مالی این پروژه ۵۰۰ میلیارد تومن از محل تسهیلات بانکی اختصاص مییابد.
طرح کامل آبرسانی به ساری و میاندورود
همچنین مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران در این نشست در سخنانی گفت: برای رفع تنش آبی میاندورود از تمام توان و ظرفیتی که میتوانستیم به این شهرستان اضافه کنیم استفاده کردیم.
بهزاد برارزاده اظهار کرد: پروژه آبرسانی به کوی رسولآباد با هشت میلیارد تومان اعتبار در دست اقدام است.
وی با بیان اینکه نیاز به حفر چاه جدید داریم، افزود: در دارابکلا پیمانکار جدید مشغول کار است و اصلاح شبکه انجام شد.
این مسئول تصریح کرد: از محل تبصره ۲۸ برای ۱۷ روستا هشت پروژه با اعتبار بالغ بر ۳۸ میلیارد تومان تعریف شده است و تقاضا داریم از اعتبار در اختیار نمایندگان هم به این پروژه اعتبار اختصاص یابد تا زودتر اجرا شود.
تکمیل نیاز آبی منطقه
در پایان این نشست مدیرعامل شرکت آب منطقهای مازندران گفت: در زمینه آبرسانی به میاندورود، اجرای پروژه تا ورودی شهرها بر عهده ما بوده و سپس پروژه را به اداره کل آب و فاضلاب تحویل میدهیم.
حیدر داوودیان با اشاره به اینکه تأمین آب بخشی از روستاها هم در این پروژه دیده شده است، افزود: آبی که در این پروژه انتقال داده میشود تکمیل کننده نیاز آبی منطقه است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط فرمانداری میاندورود، عصر شنبه ۲۸ تیر، داوودیان یادآورشد: پروژه آبرسانی به میاندورود را از باغ کرمانی شروع کردیم و مخزن تکمیل شده، طرح کاملی که بخشی از آن در ساری و بخشی در میاندورود اجرا میشود و در حال حاضر ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار داریم.
انتهای پیام
نظرات