• جمعه / ۲۱ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۹
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1404062112103
  • خبرنگار : 90089

یک نماینده ادوار پیشنهاد داد

برگزاری مناظرات کارشناسی در سطح دولت و بخش خصوصی درباره فرمایشات رهبری

برگزاری مناظرات کارشناسی در سطح دولت و بخش خصوصی درباره فرمایشات رهبری

نماینده مردم تهران و سمنان در مجالس دوم، سوم، چهارم، پنجم و هشتم گفت: در کشوری که این همه امکانات، ظرفیت و استعدادهای انسانی و طبیعی وجود دارد؛ چرا التهاب و نابسامانی وجود دارد؟ بخشی از منشاء التهابات و نابسامانی‌ها ریشه بیرونی دارد ولی اکثرش مربوط به داخل است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا اکرمی در گفت‌وگو با ایسنا به تبیین توصیه‌های ۱۰گانه رهبر انقلاب به دولتمردان چهاردهم پرداخت و گفت: با توجه به تاکیدی که رهبری در مسئله معیشت مردم داشتند باید چالش‌هایی که در بازار کالا و خدمات وجود دارد، رفع شود.

وی ادامه داد: درباره فرمایشات اخیر رهبری باید نشستها و مناظرات کارشناسی عمیقی در سطح دولت و بخش خصوصی برگزار شود. به نظر بنده دستور کار این جلسات هم این باشد که در کشوری که این همه امکانات، ظرفیت و استعدادهای انسانی و طبیعی وجود دارد چرا التهاب و نابسامانی وجود دارد؟ بخشی از منشاء التهابات و نابسامانی‌ها ریشه بیرونی دارد ولی اکثرش مربوط به داخل است.

نماینده مردم تهران و سمنان در مجالس دوم، سوم، چهارم، پنجم و هشتم شورای اسلامی گفت: وقتی با انواع ناترازی‌ها در حوزه انرژی، برق و آب روبرو هستیم و همه کارشناسان و متخصصان بر صرفه‌جویی در بخش‌های مختلف تاکید می‌کنند چرا باز برخی افراد و بخش‌ها به آن توجهی نمی‌کنند؟ وقتی گفته می‌شود در برق و گاز صرفه‌جویی کنید باید حتی روی یک لامپ یا یک شعله برق هم حساب شود و مصرف کم شود یا وقتی بر صرفه جویی در آب بارها بارها تاکید می شود باید علاوه بر بخش مسکونی که طبق اعلام کارشناسان مصرفی در حد سه چهار درصد دارند، سایر بخش‌ها به خصوص ادارات و شرکتهای دولتی و بخش کشاورزی که بالای ۹۵ درصد برق کشور را به خود اختصاص می‌دهند، نیز صرفه‌جویی کنند.

اکرمی خاطرنشان کرد: قطعاً راه‌هایی وجود دارد که هدر رفت آب در شبکه انتقال را اصلاح کند و قطعاً روش‌هایی وجود دارد که در بخش کشاورزی جایگزین سیستم آبیاری غرق آبی شود. دست اندرکاران باید بنشینند و قدری با خودشان با صداقت، صراحت فکر کنند و تصمیم بگیرند.

وی تاکید کرد: اگر سیستم های نظارتی مدرن شود و از فردمحوری به سیستم محوری تغییر یابد و همزمان راه‌هایی برای کاهش هدر روی آب و برق و در کل انرژی به خدمت گرفته شود و با آموزش به جامعه هدف نحوه درست مصرف کردن آموزش داده شود یقینا ناترازی‌ها اصلاح می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha