به گزارش ایسنا، یک شرکت حقوقی با پذیرش وکالت سه کودک شدیدا بیمار غزهای این شکایت را علیه وزارت امور خارجه و وزارت کشور انگلیس ثبت و در آن استدلال کرده وزرای دولت انگلیس توجهی به فقدان امکانات درمانی برای کودکان در این منطقه نکرده و تخلیه آنها از منطقه به دلایل پزشکی را رد کردهاند.
این شرکت در متن این شکایت خود استدلال کرده لندن در حالی از تخلیه پزشکی کودکان بیمار از غزه امتناع کرده که پیشتر در جنگهای دیگری همچون جنگ بوسنی و همچنین جنگ اوکراین چنین کودکانی را از منطقه جنگی خارج کرده بود.
به نوشته روزنامه «گاردین»، «کارولین اوت»، وکیل شرکت حقوقی «لی دی» که وکالت این کودکان غزهای را بر عهده دارد، گفت: «دولت انگلیس در توجیه شکست خود در خارج کردن این کودکان به دلایل پزشکی از غزه استدلال کرده که از گزینههای درمانی در غزه و مناطق اطراف آن حمایت میکند و روادید مخصوصی برای درمانهای پزشکی با اعتبارات خصوصی در بریتانیا دارد. با این حال این مکانیزمها عمیقا برای برآورده ساختن نیازهای فوری کودکان در غزه ناکافی هستند.»
خانوادههای این سه کودک غزهای که بین ۲ تا پنج سال دارند گفتهاند در غزه درمان و داروهای حیاتی این کودکان در دسترس نیست و انتقال آنها از این باریکه شدیدا ضروری است.
بریتانیا که یکی از حامیان اصلی رژیم صهیونیستی و نسلکشی آن در نوار غزه بوده به رغم ادعاهایی که از بابت دفاع از حقوق بشر دارد، تا به امروز حاضر به پذیرش مردم مجروح و بیمار از غزه به دلایل پزشکی نشده و فعالان حقوق بشری خواستار در نظر گرفتن مسیرهای خروج دیگری برای تخلیه این مردم شدهاند.
در پرونده شکایت شرکت حقوقی لی دی از دولت لندن ذکر شده که یکی از از این سه کودک، یک پسر بچه دو ساله که از او تحت عنوان کودک Y توصیف شده، دچار ناهنجاری شریانی-وریدی در گونه خود است که باعث خونریزی روزانه میشود و او را در شرایط بحرانی قرار داده است.
کودکهای غزهای دیگر این پرونده ۲ خواهر و بردار هستند که از آنها تحت عنوان کودک S یاد شده و به نفروپاتی سیستینوزیس مبتلا شدهاند؛ بیماری مزمنی که از آن به عنوان کلیه نشت کننده نیز شناخته میشود. آنها قبلا دچار نارسایی کلیه شدهاند و ممکن است نیاز به پیوند داشته باشند. یکی از این ۲ خواهر و برادر دیگر قادر به حرکت نیست.
این اقدام در حالی انجام میشود که از جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه ۶۵۰ روز گذشته است. طبق اعلام وزارت بهداشت غزه، بیش از ۱۷۰۰۰ نفر از ۵۸۰۰۰ فلسطینی که در طول این جنگ به شهادت رسیدهاند کودک بودهاند.
طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، تخمین زده شده ۱۲۵۰۰ بیمار در غزه نیاز به تخلیه پزشکی دارند. تا ۱۰ آوریل، ۷۲۲۹ نفر از بیماران غزهای نیازمند به تخلیه به مصر، امارات متحده عربی، قطر، اتحادیه اروپا و ایالات متحده منتقل شدهاند. از این بیماران، ۴۹۸۴ نفر کودک بودهاند.
با این حال، دکتر هانی اسلیم، هماهنگکننده پروژه سازمان پزشکان بدون مرز برای تخلیه پزشکی از غزه، گفت: «سازمانهایی مانند پزشکان بدون مرز که ۲۲ بیمار غزهای را به خارج از منطقه منتقل کردهاند، از کشورهای بیشتری برای کمک درخواست کردهاند، زیرا محدودیتهای مربوط به مقصد تخلیه آنها همچنان یک چالش است.»
او گفت: «برخی کشورها از پذیرش این بیماران اکراه دارند، زیرا میترسند که باعث مهاجرت اجباری شده یا مسئولیت اقامت طولانی مدت بیماران را به دوش بکشند.»
انتهای پیام
نظرات