ابراهیم تولایی با قدردانی از زحمات نانوایان در زمان جنگ ۱۲ روزه، اظهار کرد: اکنون زمان آن است که میزان دقیق مصرف آرد نانواییها راستی آزمایی شود و با آمار موجود مطابقت داده شود تا به آمار دقیق و درستی از مصرف آرد دست پیدا کنیم.
وی افزود: باید نهادهها و کالاهای اساسی را به میزان مورد نیاز و بر اساس مصرف واقعی تهیه و در اختیار شهروندان قرار دهیم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران گفت: نانوایان آزادپز مجاز به عرضه نان با هر قیمتی نیستند و نرخ فروش نان این نانواییها باید با نرخ مصوب باشد.
تولایی تأکید کرد: گرایش نانواییها به سمت آزادپز باشد و مشوق های لازم برای ایجاد مجتمع های نانوایی در استان به متقاضیان ارائه شود.
وی بیان کرد: عرضه اجباری نان کنجددار به مشتریان ممنوع است مگر اینکه به سفارش مشتریان باشد و نانوایان مجاز به دپوی نان کنجددار برای عرضه به مشتریان نیستند.
سوخت ژنراتورها تامین شده است
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران همچنین در نشست با فعالان اقتصادی شهرستان جویبار گفت: با فعالسازی دیپلماسی اقتصادی در استان، هزینه حمل و نقل و صادرات کالا از مسیر دریا تا ۵۰ درصد کاهش خواهد یافت که منجر به توسعه صادرات و ارزآوری میشود.
تولایی با بیان اینکه ادارات شهرستانی وظیفه بررسی و رفع مشکلات واحدهای تولیدی شهرستان را برعهده دارند، اظهار کرد: فرماندار نماینده عالی دولت در شهرستان است و تیم مدیریتی فرمانداری باید مشکلات شهرستان را حل و فصل کنند.
وی ادامه داد: مشکلاتی که قابل حل در شهرستان نیست و نیاز به هماهنگی و پیگیری استانی دارد باید از طریق فرمانداران و ادارات شهرستانی با ادارات کل متناظر در استان مورد پیگری قرار گیرد و حل شود.
تولایی تصریح کرد: به دنبال برگزاری جلسات ویترینی و نمایشی نیستیم و هدف تیم مدیریت اقتصادی استانداری، حضور در واحدهای تولیدی با هدف رفع موانع و حل مشکلات است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با اشاره به لزوم اشرافیت کامل دستگاههای اجرایی شهرستان به موضوعات واحدهای تولیدی و اقتصادی شهرستان و پیگیری برای رفع مشکلات، تصریح کرد: گاهی مشاهده میشود دستگاههای اجرایی فقط به دنبال انعکاس مشکل به مقام بالاتر هستند که به هیچ وجه پذیرفته نیست و همه این مسائل باید در ادارات کل استانی به سرانجام برسد.
تولایی گفت: قطعا برای توسعه استان با برنامهها و سیاستهای جدید گام برمیداریم که تامین انرژی مورد نیاز واحدهای اقتصادی و تأمین سوخت جایگزین توسط خود واحدها از جمله این برنامه هاست.
وی همچنین از معافیت برخی مشاغل نظیر کشتارگاهها، شالیکوبی ها و پسماند از ممنوعیت بکارگیری اتباع در راستای تأمین نیروی کارگری در شورای تأمین استان خبر داد و گفت: بکارگیری این افراد در این واحدها با رعایت ضوابط خاص و زیرنظر فرمانداری های شهرستان امکانپذیر خواهد بود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران افزود: با فعالسازی دیپلماسی اقتصادی، هزینه حمل و نقل و صادرات کالا از مسیر دریایی با ۵۰ درصد کاهش هزینه انجام خواهد شد تا شاهد توسعه صادرات و ارزآوری باشیم.
تولایی بیان کرد: در تأمین سوخت ژنراتورها مشکلی وجود ندارد و با تکمیل فرایند ثبت نام و نصب کنتور هوشمند و لینک با سامانه سدف شرکت نفت، امکان تحویل سوخت به واحدهای تولیدی فراهم شده است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران یکشنبه ۲۹ تیر، وی با اشاره به لزوم تداوم فعالیت واحدهای مرغداری و جوجه ریزی در این واحدها، گفت: با نگاه مساعد استاندار مازندران و پس از جمعبندی اطلاعات کامل واحدهای مرغداری غیرمجاز استان، مجوز جوجه ریزی این واحدها تا پایان سال صادر خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات