• شنبه / ۲۴ آبان ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۴
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404082414840
  • منبع : نمایندگی مازندران

تاکید استاندار مازندران بر ممنوعیت واگذاری اراضی ملی به اشخاص برای سرمایه‌گذاری

تاکید استاندار مازندران بر ممنوعیت واگذاری اراضی ملی به اشخاص برای سرمایه‌گذاری

ایسنا/مازندران استاندار مازندران گفت: با هرگونه واگذاری اراضی ملی به اشخاص برای سرمایه گذاری جهت منفعت شخصی خودداری شود.

مهدی یونسی رستمی شنبه ۲۴ آبان در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان که در سالن شهید رجایی استانداری برگزار شد، اظهار کرد: در صورتی اراضی ملی واگذار شود که منفعت عموم مردم در نظر گرفته شود.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه باید به فکر ۱۰ سال آینده استان باشیم و با هرگونه به هم خوردگی زمین‌های ملی و کشاورزی مخالف هستیم، افزود: حفظ اراضی بعنوان نخستین ماموریت و خط قرمز، همواره باید دغدغه‌های همه مسئولان استان باشد.

وی با تاکید براینکه از تغییر کاربری‌های غیر مجاز زمین‌های کشاورزی درجه یک در سطح استان برای سرمایه گذاری در حوزه‌های مختلف هم جلوگیری شود، یادآور شد: حفظ اراضی کشاورزی در دستور کار مدیران مربوطه قرار گیرد.

یونسی رستمی با بیان این نکته که ضوابط طرح هادی در ساخت و سازهای روستایی مازندران باید رعایت شود، گفت: لازم است مشکلات زیرساختی استان برطرف شود همچنین در کنار این موضوع باید به بخش عدالت آموزشی و نوسازی شبکه‌های بهداشت در سطح استان توجه ویژه داشته باشیم.

 وی زمین‌های کشاورزی و ملی مازندران را به عنوان حکم طلا توصیف کرد و یادآور شد: به همین دلیل حتی با تعیین کاربری زمین برای طبیعت‌گردی هم مخالف هستیم. چراکه بررسی‌های تاریخی نشان داده است که بیشتر این طرح منجر به ویلا سازی شد.

نماینده عالی دولت در مازندران به مشکلات مردم بومی برای ساخت مسکن فرزندان اشاره کرد و گفت: بیشتر مردم بومی برای ساخت مسکن فرزندان خود با مشکلات خارج بافت قرار داشتن زمین و یا کشاورزی بودن مواجه هستند، موضوعی که باید نسبت به این مطالبات مردم اهتمام شود.

استاندار مازندران همچنین ناترازی انرژی و توسعه نیافتگی زیرساخت ها را از مشکلات تاریخی استان نام برد و افزود: عدالت آموزشی و مشکلات خانه بهداشت و مراکز درمانی در روستاهای استان از چالش جدی است.

وی بر لزوم بهسازی خانه‌های بهداشتی و درمانی و عدالت آموزشی با اجرای طرح‌های ایمنی مدارس استان مازندران تاکید کرد و گفت: اعتبار طرح های مسئولیت اجتماعی که بودجه آن از وزارت نفت تامین می‌شود باید برای عدالت آموزشی و خانه بهداشت اختصاص بیابد.

استاندار مازندران توجه به طرح‌های دانش بنیان و فناوری پیشرفته را از نیازهای جدی استان دانست و گفت: به همین دلیل شهرک فناوری نوین و نوآوری در منطقه آزاد مازندران ایجاد خواهد شد.

یونسی رستمی با بیان اینکه پیشرفت استان در گرو اقتصاد دانش بنیان قرار دارد تصریح کرد: باید از دانش و تجربه شرکت‌های دانش بنیان به بهترین شکل بهره‌مند شویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha