• یکشنبه / ۲۹ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۰
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404042918167
  • خبرنگار : 71518

محمد انصاری معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس شد

محمد انصاری معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس شد

با صدور حکمی از سوی رضا درویش، محمد انصاری به سمت معاونت ورزشی باشگاه پرسپولیس منصوب شد.

به گزارش ایسنا، با اعلام باشگاه پرسپولیس محمد انصاری به عنوان معاون ورزشی جدید این باشگاه انتخاب و جانشین بادامکی شد.

محمد انصاری در طول ۴ فصل حضور در جمع سرخپوشان ایران، ۹۹ بازی برای پرسپولیس انجام داد و ضمن حضور در فینال لیگ قهرمانان آسیا، قهرمانی در لیگ برتر خلیج‌فارس و جام حذفی را در ویترین افتخارات خود گنجانده است.

او پس از بازنشستگی از دنیای فوتبال، در زمینه رشد و پرورش استعدادهای جوان در آکادمی فوتبال فعالیت داشته است. انصاری که سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی را در کارنامه دوران بازیگری خود دارد، از پیشکسوتان محبوب، تحصیلکرده و جوان فوتبال ایران است و با این حکم به کادر مدیریتی باشگاه پرسپولیس اضافه شد.

باشگاه پرسپولیس از زحمات حسین بادامکی در زمان تصدی این معاونت تقدیر و تشکر می‌نماید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha