• یکشنبه / ۲۹ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۰
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1404042918168
  • منبع : نمایندگی سمنان

فرماندار گرمسار تاکید کرد

صنعت گردشگری و همجواری با پایتخت موتور محرکه توسعه در گرمسار

صنعت گردشگری و همجواری با پایتخت موتور محرکه توسعه در گرمسار
قصر بهرام- گرمسار

ایسنا/سمنان فرماندار شهرستان گرمسار با اشاره به ظرفیت‌های کم‌نظیر گرمسار در حوزه گردشگری و از جمله نزدیکی به تهران معتقد است که صنعت گردشگری می‌تواند به مثابه موتور محرک توسعه، اقتصاد محلی را در این شهرستان متحول کند.

علی همتی ۲۹ تیر در نشست شورای توسعه گردشگری شهرستان گرمسار که در محل فرمانداری گرمسار برگزار شد از صنعت گردشگری به عنوان یک صنعت پردرآمد نام برد و اظهار کرد: شهرستان گرمسار چه از نظر جاذبه‌های تاریخی و چه از نظر جاذبه‌های طبیعی و فرهنگی از پتانسیل کم‌نظیری برخوردار است.

وی به ظرفیت بالای کویرهای گرمسار اشاره و تصریح کرد: نزدیکی این جاذبه‌ها به پایتخت، فاکتور مهمی در جذب گردشگران است که باید مورد توجه قرار گیرد.

فرماندار گرمساربا تأکید بر ظرفیت‌های راهبردی این شهرستان در حوزه گردشگری، جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را شرط اساسی برای توسعه زیرساخت‌ها و رونق این صنعت دانست و گفت: فرمانداری از هر گونه سرمایه‌گذاری در این بخش استقبال می‌کند.

عالی‌ترین مقام اجرایی دولت در شهرستان، با اشاره به موقعیت جغرافیایی و دسترسی آسان گرمسار به تهران و خطوط ریلی سراسری، گفت: این مزیت‌ها، زمینه را برای تبدیل گرمسار به یکی از مقاصد اصلی گردشگری استان سمنان فراهم کرده است.

فرماندار گرمسار با بیان اینکه این شهرستان از ظرفیت‌های خوبی در حوزه جذب گردشگر برخوردار است، افزود: نزدیکی به پایتخت و دسترسی به راه‌آهن، فرصتی راهبردی برای توسعه این بخش محسوب می‌شود و لذا باید با نگاه برنامه‌ریزی‌شده به آن نگریسته شود.

او با اشاره به برخی کمبودها در زیرساخت‌های گردشگری این شهرستان تأکید کرد:  تا زمانی که بستر مناسب برای حضور سرمایه‌گذاران و توسعه خدمات فراهم نشود، نمی‌توان انتظار پیشرفت پایدار در این حوزه را داشت.

همتی خواستار مشارکت جدی‌تر دستگاه‌های اجرایی در رفع موانع اداری شد و تصریح کرد: تسهیل در بروکراسی‌های غیرضرور، مهم‌ترین گام برای هموارسازی مسیر سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و اجرای پروژه‌های گردشگری در این شهرستان است.

فرماندار شهرستان گرمسار همچنین بر اهمیت نقش‌آفرینی دهیاری‌ها و مشارکت جوامع محلی در توسعه گردشگری روستایی تأکید کرد و گفت: توسعه این حوزه وابسته به همراهی مؤثر مردم و دهیاری‌هاست و می‌توان با هم‌افزایی، مقاصد نوینی برای گردشگران تعریف و اقتصاد محلی را متحول کرد.

او افزود: معرفی علمی و دقیق میراث تاریخی، طبیعی و فرهنگی و معرفی روستاهای هدف گردشگری، می‌تواند زمینه‌ساز خلق تجربه‌های نو برای گردشگران و اشتغال‌زایی پایدار برای اهالی این شهرستان باشد.

همتی با اشاره به نام‌گذاری سال ۱۴۰۴ به‌عنوان سال سرمایه‌گذاری برای تولید، اضافه کرد: توسعه گردشگری نه تنها بستری برای اشتغال جوانان و افزایش درآمد پایدار در سطح شهرستان است، بلکه با سرمایه‌گذاری مؤثر در زیرساخت‌ها و توانمندسازی میراث تاریخی، می‌توان این صنعت را به موتور محرک تولید خدمات فرهنگی، صنایع‌دستی و اقتصاد محلی تبدیل کرد.

فرماندار شهرستان گرمسار ابراز امیدواری کرد با تعامل سازنده میان نهادهای اجرایی، سرمایه‌گذاران و مردم، آینده‌ای روشن برای گردشگری گرمسار ترسیم شود.
به گزارش ایسنا- قصر بهرام، کاروانسرای عین الرشید، قصر حرمسرا، جاده سنگفرش ابریشم، آب انبارهای تاریخی، کاروانسرای شاه عباسی ده‌نمک، خانه تاریخی باقری‌ها، کارخانه پنبه و موزه گرمسار، معدن نمک کوهدشت، پارک ملی کویر، ریگ جن، تپه‌های مریخی و...از جمله جاذبه های این شهرستان کویری هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha