• شنبه / ۲۴ آبان ۱۴۰۴ / ۲۰:۱۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404082415272
  • خبرنگار : 71628

چین موافقت دولت ترامپ با فروش تسلیحات به تایوان را محکوم کرد

چین موافقت دولت ترامپ با فروش تسلیحات به تایوان را محکوم کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه چین با محکوم کردن تصمیم دولت «دونالد ترامپ» مبنی بر فروش تسلیحات این کشور به تایوان، آن را خلاف منافع امنیتی پکن دانست.

به گزارش ایسنا، «لین جیان» سخنگوی وزارت امور خارجه چین در نشستی خبری در واکنش به تایید اولین بسته فروش تسلیحاتی آمریکا به تایوان در دولت «دونالد ترامپ» این اقدام را محکوم کرده و آن را خلاف منافع امنیتی چین دانست.

شبکه راشاتودی گزارش داد که لین جیان در این باره گفت: این اقدام پیام بسیار اشتباهی برای نیروهای تجزیه‌طلب در مسئله استقلال تایوان مخابره می‌کند.

او بیان کرد: مسئله تایوان اولین خط قرمزی در روابط آمریکا و چین است که نباید از آن عبور کرد.

وزارت امور خارجه تایوان روز جمعه اعلام کرد که ایالات متحده در اولین توافق نظامی خود با این جزیره از زمان بازگشت ترامپ به کاخ سفید در اوایل سال جاری با فروش تجهیزات و ملزومات نظامی به ارزش ۳۳۰ میلیون دلار موافقت کرده است..  

این وزارتخانه پس از تایید این معامله توسط وزارت امور خارجه ایالات متحده اعلام کرد: این اولین بار است که دولت جدید ترامپ فروش تسلیحات به تایوان را اعلام می‌کند.

پنتاگون نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که فروش قطعات هواپیما به تایوان را تایید کرده و این فروش پیشنهادی توانایی تایوان را برای مقابله با تهدیدهای فعلی و آینده با حفظ آمادگی عملیاتی اسکادران‌های اف-۱۶ و سی-۱۳۰ و سایر هواپیماها افزایش می‌دهد.

این توافق تسلیحاتی پس از آن انجام شده است که ترامپ تاییدیه ۴۰۰ میلیون دلاری کمک نظامی به تایوان را سپتامبر گذشته میلادی رد کرده بود.

چین می‌گوید تایوان یکی از استان‌های این کشور است و با وجود این که بارها گفته است هدف آن «وحدت مسالمت‌آمیز» با تایوان است، استفاده از نیروی نظامی را برای کنترل این جزیره رد نکرده است.

اگرچه تایوان بخش تولید نظامی خصوصی خود را دارد اما قابلیت‌های آن با ارتش چین قابل مقایسه نیست و به حمایت نظامی آمریکا متکی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha