• شنبه / ۲۴ آبان ۱۴۰۴ / ۲۱:۵۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404082415307
  • خبرنگار : 71933

تجمع تونسی‌ها در محکومیت نقض آتش‌بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی

تجمع تونسی‌ها در محکومیت نقض آتش‌بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی

تونس شاهد تجمعی برای محکوم کردن موارد نقض توافق آتش‌بس در غزه توسط رژیم صهیونیستی بود.

به گزارش ایسنا، فعالان تونسی شامگاه شنبه در یک تجمع همبستگی شرکت کردند که در آن به تداوم نقض توافق آتش‌بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی و ادامه کشتار و گرسنه‌نگه‌داشتن مردم اعتراض شد.

در این تجمع که به دعوت جمعیت «انصار فلسطین» و با شعار «غزه فلج شده و فاجعه ادامه دارد» در مقابل تئاتر شهر در مرکز پایتخت تونس برگزار شد، فعالان تونسی خواستار اجازه ورود کمک‌های انسانی به این منطقه شدند.

شرکت‌کنندگان پلاکاردها و شعارهایی را در محکومیت ادامه محاصره و حملات علی‌رغم آتش‌بس از جمله: «نسل‌کشی را متوقف کنید»، «غزه از محاصره گرسنه شد»، «ملت خواستار آزادی فلسطین است»، «ملت خواستار جرم‌انگاری عادی‌سازی روابط است»، در دست داشتند.

«صادق عمار»، رئیس اتحادیه تونسی حمایت از حق فلسطین، گفت: «درست است که آتش‌بسی برقرار شده، اما جنگ به پایان نرسیده است.»

عمار افزود: «موارد نقض آتش بس‌ ادامه دارد و دشمن صهیونیستی شناخته‌شده است که نه عهدی می‌شناسد و نه پیمانی.»

او تأکید کرد: «اشغالگر به پروتکل انسانی مربوط به اجازه ورود کمک‌ها پایبند نبوده است.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha