• دوشنبه / ۳۰ تیر ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404043018623
  • خبرنگار : 50046

مدیر کل راه و شهرسازی استان خبر داد

اختصاص ۳۸۰ میلیارد ریال به حوزه بازآفرینی خراسان شمالی

اختصاص ۳۸۰ میلیارد ریال به حوزه بازآفرینی خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل راه و شهرسازی خراسان شمالی از اختصاص ۳۸۰ میلیارد ریال به حوزه بازآفرینی این استان خبر داد.

سید علی میرکریمی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: تفاهم نامه همکاری مشترک بین اداره کل راه و شهرسازی استان و دستگاه‌های بهره بردار در حوزه بازآفرینی شهری استان امضا شد که ارزش آن ۳۸۰ میلیارد ریال است.

وی گفت: مجموع ارزش اعتباری این تفاهم نامه‌ها ۳۸۰ میلیارد ریال است که سهم شهر بجنورد ۱۳۵ میلیارد ریال، شهر شیروان ۶۷ میلیارد ریال، شهر اسفراین ۵ میلیارد ریال، برگزاری کارگاه‌های آموزشی ۱۸۰۰ میلیون ریال و قیر ۱۷۰ میلیارد ریال است.

میرکریمی تصریح کرد: در کل برای شهر بجنورد ۱۳۵ میلیارد ریال و پنج پروژه در نظر گرفته شده که شامل احداث مجتمع فرهنگی ورزشی شهید صفا محله جواد الائمه، احداث سرای محله باقرخان، احداث خانه فرهنگ محله تصفیه خانه، تکمیل خانه محله صادقیه و کمک به تکمیل مجموعه آموزشی ورزشی هلال احمر است.

وی اضافه کرد: در شهر شیروان ۶۷ میلیارد ریال با سه پروژه شامل پایگاه خدمات اجتماعی شیروان، بهسازی و تکمیل مدرسه ستارزاده و احیا و نوسازی و بهسازی بازار ۱۰۰ ساله خانلق شیروان در نظر گرفته شده است. همچنین در شهر اسفراین نیز یک پروژه شامل پروژه احداث سرای محله قلعه کریم است.

میرکریمی در ادامه افزود: برگزاری کارگاه‌های آموزشی مدیران شهری با همکاری دانشگاه دولتی بجنورد و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان نیز یکی دیگر از تفاهم نامه‌های منعقد شده با اعتبار ۱۸۰۰ میلیون ریال است.

وی ادامه داد: در بحث قیر بازآفرینی نیز با شهرهایی که دارای طرح مصوب محلات بازآفرینی شهری هستند تفاهم نامه به ارزش ۱۷۰ میلیارد ریال منعقد خواهد شد.

این مقام مسئول گفت: اجرای پروژه‌های محرک توسعه در محلات هدف بازآفرینی شهری نه تنها به صورت منفرد سبب ارتقاء کیفیت کالبد محلات می‌شود از طرفی موجب رشد ارزش اراضی این محلات می‌شود که خود چرخ اقتصادی را به گردش در خواهد آورد.

وی تصریح کرد: اعتبارات بازآفرینی شهری به صورت اهرمی و در کنار سایر دستگاه‌های عضو ستاد بازآفرینی شهری ابلاغ می‌شود و بنابراین انتظار می‌رود تمامی دستگاه‌های عضو با تمرکز و توجه به محلات کمتر برخوردار و تعریف بخشی از اعتبارات سالانه خود در این محلات موجب ارتقاء کیفیت زیستی در این محلات شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha