• دوشنبه / ۳۰ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۲
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404043018866
  • خبرنگار : 71443

ترامپ خطوط هوایی مکزیک را تهدید کرد

ترامپ خطوط هوایی مکزیک را تهدید کرد

دولت آمریکا محدودیت‌های جدیدی را بر پروازهای مکزیک اعمال و تهدید کرد در واکنش به محدودیت‌هایی که دولت مکزیک چند سال پیش بر پروازها به مکزیکوسیتی اعمال کرده بود، به همکاری دیرینه بین خطوط هوایی دلتا و آئرومکزیکو پایان خواهد داد.

به گزارش ایسنا، «شان دافی» وزیر حمل و نقل آمریکا با اعلام این خبر گفت که اقدامات مکزیک برای اجبار خطوط هوایی به انتقال از فرودگاه بین‌المللی اصلی بنیتو خوآرز به فرودگاه جدیدتر فیلیپه آنجلس که بیش از ۴۸.۲۸ کیلومتر (۳۰ مایل) دورتر است، نقض توافق تجاری بین دو کشور است و به خطوط هوایی داخلی مزیت ناعادلانه‌ای می‌دهد.

مکزیک مقصد اصلی خارجی برای آمریکایی‌ها است که سال گذشته بیش از ۴۰ میلیون مسافر به آنجا پرواز کردند.

دافی با اشاره به رئیس‌جمهور پیشین آمریکا و وزیر حمل و نقل او گفت: جو بایدن و پیت بوتیجیج عمداً به مکزیک اجازه دادند تا توافق‌نامه هوانوردی دوجانبه ما را نقض کند. این [وضعیت] امروز به پایان می‌رسد. بگذارید این اقدامات هشداری باشد برای هر کشوری که فکر می‌کند، می‌تواند از ایالات متحده، شرکت‌های هواپیمایی ما و بازار ما سوءاستفاده کند. شعار «اول آمریکا» به معنای مبارزه برای اصل اساسی انصاف است.

بنابر گزارش آسوشیتدپرس، اکنون تمام شرکت‌های هواپیمایی مسافربری، باری و چارتر مکزیکی موظفند برنامه‌های خود را به وزارت حمل و نقل ایالات متحده ارائه دهند و تا زمانی که دافی از نحوه برخورد مکزیک با شرکت‌های هواپیمایی آمریکایی راضی نباشد، از دولت برای پروازهای خود تأییدیه بگیرند.

هنوز مشخص نیست که اقدامات دافی چگونه ممکن است بر جنگ تجاری گسترده‌تر با مکزیک و مذاکرات بر سر تعرفه‌ها تأثیر بگذارد. سخنگوی «کلودیا شینباوم» رئیس جمهور مکزیک بلافاصله به درخواست اظهار نظر پاسخ نداد. خود شینباوم نیز در هیچ یک از دو سخنرانی خود در روز شنبه به محدودیت‌های جدید اشاره‌ای نکرد.

آسوشیتدپرس افزود: دلتا و آئرومکزیکو از اوایل سال گذشته با تلاش‌های وزارت حمل و نقل آمریکا برای پایان دادن به همکاری خود که از سال ۲۰۱۶ آغاز شده بود، مبارزه می‌کنند. این خطوط هوایی استدلال کرده‌اند که مجازات آنها به خاطر اقدامات دولت مکزیک منصفانه نیست و گفتند که پایان دادن به توافقشان، نزدیک به ده‌ها مسیر و ۸۰۰ میلیون دلار سود حاصل از هزینه‌های گردشگری و مشاغل برای اقتصاد هر دو کشور را به خطر می‌اندازد.

بنابر این گزارش، دستور لغو توافق‌نامه بین این خطوط هوایی تا ماه اکتبر اجرایی نخواهد شد و احتمالاً این شرکت‌ها به مبارزه با این تصمیم ادامه خواهند داد.

این خطوط هوایی در دادخواست قبلی خود علیه این دستور اعلام کردند که معتقدند از دست دادن پروازهای مستقیم باعث می‌شود بیش از ۱۴۰ هزار گردشگر آمریکایی و نزدیک به ۹۰ هزار گردشگر مکزیکی از آن کشور دیگر بازدید نکنند و با از دست دادن هزینه‌هایشان به اقتصاد هر دو کشور آسیب برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha