به گزارش ایسنا، مهدی علینژاد در جمع خبرنگاران بیان کرد: پنجاهوسومین جلسه بود و موضوعات مهمی به تصویب رسیدند. آرش فرهادیان سرپرست بازیهای ساحلی آسیا شد و رضا شجیع هم رییس مرکز نظارت بر تیم های ملی شد.
او ادامه داد: اواخر سال مراسم تجلیل از زنان تاثیرگذار در ورزش را خواهیم شد. مدالآوران المپیک و بازیهای آسیایی تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان هزینه درمانی دریافت میکنند.
علینژاد درباره دیگر مصوبات جلسه هیات اجرایی گفت: از مهدی الفتی تجلیل شد چون در قهرمانی آسیا یک حرکت به نام خودش ثبت کرد و مدال طلای آسیا گرفت و تقدیر شد. پاداش ۱۰۰ میلیونی به او پرداخت شد.
حضور هندبال ساحلی در المپیک جوانان منتفی نیست
دبیر کل کمیته ملی المپیک در پاسخ به این پرسش که هندبال ساحلی سهمیه المپیک جوانان را میگیرد یا خیر، گفت: قرار بود تیم ایران در مسابقات جهانی شرکت کند اما به دلیل لغو پروازها شرکت نکرد. فدراسیون جهانی اعلام کرد آن رویداد کسب سهمیه المپیک جوانان است. فدراسیون هندبال ایران مکاتبه کرد که ایران سهمیه بگیرد اما فدراسیون جهانی نپذیرفت. ما هم با کمیته بینالمللی المپیک مکاتبه کردیم و پاسخ داد، رویدادی تحت عنوان سهمیه برای المپیک جوانان نداریم و بر اساس شاخصها تصمیمگیری میشود. ما هم پیگیری میکنیم هندبال به المپیک برسد.
پرداختی به فدراسیونها ۴۳ درصد شد
او درباره بودجه فدراسیونها هم گفت: در مورد بودجه هفته گذشته ۱۰ درصد پرداختی داشتیم و تا الان کل پرداختیها به فدراسیونها ۴۳ درصد شده است.
برگزاری انتخابات کمیسیون ورزشکاران با تاخیر
او درباره کمیسیون ورزشکاران تاکید کرد: در آبان دوره کمیسیون تمام میشود و انتخابات را داشته باشیم. ممکن است با تاخیر برگزار شود چون دو رویداد بازیهای آسیایی بحرین و بازیهای کشورهای اسلامی داریم. کمیسیون مدتی است عملکرد لازم را شاید نداشته باشد البته با سرپرست در ارتباط هستیم. با این حال کار بهینه انجام نمیشود و انسجام ندارد و ما هم بنای دخالت نداشتیم. امیدوارم در دوره بعد فعالیتش بیشتر شود.
وکلا پیگیر پرونده دوومیدانیکاران هستند
علینژاد در پاسخ به این پرسش که کمیته ملی المپیک ورودی به ماجرای پرونده دوومیدانیکاران ایران در کره جنوبی داشته است، گفت: حادثه تلخ بود و باعث ناراحتی و تاسف جامعه ورزش شد. با وزارت خارجه هماهنگ کردیم و فدراسیون را با وزارت امور خارجه متصل کردیم. سفارت ایران هم درگیر شد. وکلا و فدراسیون دوومیدانی هم به سفارت وصل شدند. ما اتصال اولیه را برقرار کردیم. خود کمیته ملی المپیک عملا نقشی ندارد و وکلا پیگیری میکنند. قانون هر کشور متفاوت هست و بر اساس شواهد و مستندات تصمیم میگیرند و رایزنی و گفتگو خیلی تاثیر ندارد.
تعداد ورزشکاران ایران در بازیهای بحرین و ریاض
دبیر کل کمیته ملی المپیک در پاسخ به این پرسش که کدام رشتهها قطعا به بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای بحرین میروند و کدام رشتهها حضورشان منتفی است، تاکید کرد: برای بازیهای کشوری اسلامی باید سهمیه گرفته شود و هنوز ادامه دارد. بنابراین نمیتوانم الان اعلام کنم که حضور کدام رشته قطعی است و کدامیک نمیرود. برای بحرین هم تا حدودی زیادی مشخص است. باز هم بررسیها ادامه دارد اما رشتههای شترسواری جوجیتسو اسبسواری و تکبال حضورشان در بازیهای آسیایی بحرین منتفی است و نمیروند. ۲۳۰ تا ۲۴۰ ورزشکار به بازیهای بحرین میروند و حدود ۲۰۰ ورزشکار هم برای بازیهای کشورهای اسلامی خواهیم داشت.
کاونتری شجاعت به خرج داد
علینژاد درباره نامه کریس کاونتری، رییس جدید کمیته بینالمللی المپیک، پس از تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران تصریح کرد: «۱۲ روز دشوار بر مردم ایران گذشت و مردم مقاومت مقتدرانهای داشتند که در تاریخ ایران ماندگار شد و همدلی در جامعه ورزش شکل گرفت. در نامهنگاری با کمیته بینالمللی المپیک شرایط جنگ تحمیلی در ایران، شهادت تعدادی از ورزشکاران و آسیبرساندن به ساختمان کمیته را تشریح کردیم. سقف کمیته ملی المپیک آسیب دید که آن را بازسازی کردیم. پاسخ رییس IOC تاریخی بود. او در واکنش به اتفاقات و نامه ایران با کمیته ملی المپیک اعلام همدردی، حمایت و همبستگی کرد. سازمانهای سیاسی دیگر که وظیفه داشتند واکنش به این جنگ تحمیلی نشان دهند ساکت بودند. کمیته بینالمللی المپیک تنها سازمان بینالمللی بود که موضع گرفت و این بسیار ارزشمند بود. تشکر میکنم از شجاعتی که برای ارسال این نامه به خرج دادند.»
انتهای پیام
نظرات