• سه‌شنبه / ۳۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۵
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404043119635
  • منبع : نمایندگی اردبیل

در نشست جهاددانشگاهی و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل عنوان شد؛

ارتقاء ۵ رتبه‌ای شاخص توسعه‌ یافتگی اردبیل در حوزه ارتباطات

ارتقاء ۵ رتبه‌ای شاخص توسعه‌ یافتگی اردبیل در حوزه ارتباطات

ایسنا/اردبیل رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل گفت: با تکیه بر روحیه جهادی، می‌توان تهدیدها را به فرصت تبدیل و از ظرفیت‌های فناورانه برای تقویت اقتدار ملی بهره‌برداری مؤثر کرد.

حسام رسولی ۳۱ تیر در دیدار با مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با اشاره به اهمیت روزافزون فناوری‌های نوین ارتباطی، اظهار کرد: در دنیای امروز، یکی از مهم‌ترین و راهبردی‌ترین حوزه‌ها که باید بیش از پیش مورد توجه و حمایت قرار گیرد، حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات است؛ چرا که تقریباً تمام فعالیت‌های انسانی در حال انتقال به فضای دیجیتال است.

وی افزود: جهان به سمت زیست دیجیتال در حال حرکت است و امروزه انسان‌ها زندگی خود را به دو بخش آنلاین و آفلاین تقسیم کرده‌اند، روندی که نشان‌دهنده رشد فزاینده زیست آنلاین و ضرورت سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری است.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل با تأکید بر نقش تاثیرگذار زیرساخت‌های فناورانه در سبک زندگی مردم تصریح کرد: فناوری اطلاعات فقط یک ابزار نیست، بلکه تحولی در الگوی زندگی انسان‌هاست؛ بنابراین هماهنگی میان نهادهای متولی برای بهره‌برداری بهینه از ظرفیت‌ها امری ضروری است.

رسولی با اشاره به جنگ ۱۲ روزه اخیر و نقش اینترنت و هوش مصنوعی در عملیات‌های خرابکارانه خاطرنشان کرد: این تجربه نشان داد اگر استفاده از فناوری به‌درستی مدیریت نشود، می‌تواند تهدیدآفرین باشد. از این‌رو باید با برنامه‌ریزی دقیق، زیرساخت‌های ایمن و آموزش‌های هدفمند، زمینه استفاده سالم و مؤثر از فناوری را فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه خوشبختانه کشور ما در حوزه فناوری حرکت رو به جلویی داشته و این پیشرفت در بسیاری از حوزه‌ها، به‌ویژه بخش دفاعی، مشهود است، خاطرنشان کرد: امروزه فناوری ارتباطات و اطلاعات به یک نیاز راهبردی در تمام حوزه‌ها تبدیل شده و برای افزایش بهره‌وری، کارآمدی و روزآمدسازی امور، باید هم‌افزایی و هماهنگی میان دستگاه‌ها تقویت شود.

رسولی تاکید کرد: جهاددانشگاهی با روحیه جهادی و ظرفیت‌های علمی و آموزشی خود آمادگی دارد در این مسیر همراه و همکار مجموعه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان باشد.

آماده همکاری با جهاد دانشگاهی در زمینه توانمندسازی و توسعه زیرساخت‌های ارتباطی هستیم

در ادامه این نشست، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل ضمن قدردانی از فعالیت‌های جهاددانشگاهی، اظهار کرد: امروزه فناوری به جزء جدایی‌ناپذیر زندگی انسان تبدیل شده و بدون آن، تصور دنیای کنونی ممکن نیست؛ به‌ویژه نسل نوجوان و جوان به‌طور کامل با دنیای آنلاین عجین شده‌اند.

شهریار سرداری با بیان اینکه رشد فناوری دیجیتال لحظه‌ای است و غفلت از این روند، آسیب‌پذیری ما را افزایش می‌دهد، افزود: ضروری است با همت مسئولان و مشارکت مردم، در این پیشرفت‌ها سهم فعال داشته باشیم؛ در غیر این صورت از توسعه پایدار شهری و اجتماعی عقب خواهیم ماند.

وی ادامه داد: سابقه و توان علمی جهاددانشگاهی در حوزه آموزش و مهارت‌افزایی می‌تواند نقش مهمی در ارتقاء سطح دانش دیجیتال ایفا نماید به همین خاطر اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان آمادگی دارد با این نهاد در زمینه آموزش، مهارت‌افزایی و توسعه زیرساخت‌های ارتباطی همکاری‌های مشترکی داشته باشد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل گفت: در حوزه آموزش مهارت‌های دیجیتال، استان دارای رتبه بالای ۲۰ است و برای ارتقاء آن نیازمند ورود فعال نهادهای آموزشی هستیم. در این زمینه، به ظرفیت علمی و اجرایی جهاددانشگاهی نیاز داریم تا آموزش‌های مهارتی توسعه یابد و رتبه استان در این بخش نیز ارتقا یابد.

سرداری با بیان اینکه شاخص توسعه‌یافتگی استان اردبیل در حوزه ارتباطات ۵ رتبه ارتقاء یافته است، اظهار کرد: این ارتقاء فقط به عملکرد وزارت ارتباطات محدود نمی‌شود، بلکه حاصل مشارکت مجموعه‌های مختلف است. در حال حاضر استان اردبیل در زمینه تأمین زیرساخت‌ها رتبه ۱۳ را دارد که با پایش جدید، انتظار می‌رود این رتبه نیز بهبود یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha