جلیل جباری سوم آبان در جمع خبرنگاران گفت: پانزدهمین نمایشگاه ملی صنایعدستی و هنرهای سنتی اردبیل که از تاریخ ۲۸ مهر تا ۲ آبان در محل نمایشگاه بین المللی این شهر برگزار شد، پس از پنج روز نمایش آثار هنرمندانی از سراسر کشور در میان استقبال کمنظیر علاقمندان به کار خود پایان داد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل افزود: این نمایشگاه از استقبال قابل توجهی هم از سوی هنرمندان صنایعدستی و هم از سوی مردم برخوردار بود و ۱۳۰ غرفه از ۳۰ استان کشور در پانزدهمین دوره نمایشگاه حضور داشتند.
وی با اشاره به برگزاری جشن اقوام ایرانی همزمان با نمایشگاه صنایعدستی، تاکید کرد: پنج گروه اقوام ایرانی از استانهای کرمانشاه، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، گیلان و اردبیل در این نمایشگاه حضور داشتند و هرروز در محل نمایشگاه به اجرای برنامه پرداختند که یکی از بخشهای مورد استقبال در این نمایشگاه بود.
جباری ادامه داد: همایش سراسری معاونان صنایعدستی کشور همزمان با این نمایشگاه در شهر سرعین برگزار شد و در طول برگزاری این رویداد نمایندگان مجلس، معاون صنایعدستی کشور و استاندار اردبیل از جمله مسئولانی بودند که از نمایشگاه صنایعدستی بازدید کردند.
انتهای پیام


نظرات