به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سرمسازی رازی در روز سهشنبه ۳۱ تیر، سیدرضا بنیهاشمی درباره این رویداد اظهار کرد: این برنامه علمی بزرگ، با عنوان «نخستین کنگره بینالمللی واکسن و واکسیناسیون»، به درخواست موسسه تحقیقات واکسن و سرمسازی رازی و با تصویب رسمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در کارگروه تخصصی صدور مجوز گردهماییهای بینالمللی، در اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ بهصورت بینالمللی و در قالب حضوری-مجازی در موسسه رازی برگزار خواهد شد.
بنیهاشمی افزود: این کنگره، نه تنها تجلیگاه نخستین همکاری نزدیک دو قطب علمی و تولیدی واکسن کشور، یعنی موسسه رازی و انستیتو پاستور ایران، در کنار یکدیگر خواهد بود، بلکه با حمایت تمامی بازیگران این اکوسیستم، در نظر دارد به معرفی ساختار اکوسیستم واکسن کشور و برج فناوری اکوسیستم واکسن بپردازد و گامی موثر در ایجاد و تقویت اکوسیستم واکسن کشور در آینده بردارد.
وی به برنامهریزیهای صورت گرفته برای ارتقاء جایگاه علمی و مرجعیت این کنگره اشاره کرد و گفت: دعوت از صاحبنظران بینالمللی برجسته حوزه واکسن، بهویژه مشاوران سازمان بهداشت جهانی، طراحی کارگاههای تخصصی متعدد و انجام تبلیغات گسترده برای حضور موثر شرکتکنندگان بینالمللی، با هدف برگزاری هر چه مطلوبتر این کنگره پیشبینی شده است.
به گفته مدیر تحقیق و توسعه موسسه رازی، مطابق ضوابط و بهمنظور تضمین اعتبار علمی، «نمایهسازی مقالات و خلاصهمقالات ارائهشده در پایگاههای معتبر بینالمللی مانند وب آو ساینس (Web of Science) و اسکوپوس (Scopus) از الزامات اجرایی این کنگره است و پس از برگزاری، گزارش نهایی این رویداد علمی مطابق با فرمهای ابلاغی به معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، ارسال خواهد شد.
وی اظهار کرد: این کنگره که برای اولین بار با نام «واکسن» در کشور برگزار میشود، با هدف همافزایی تمامی بازیگران اکوسیستم واکسن ایران و کمک به بالا بردن دانش واکسن و واکسیناسیون برای ارتقاء سطح سلامت مردم، نقطه عطفی در تعاملات علمی منطقهای و بینالمللی رقم خواهد زد.
بنیهاشمی با بیان اینکه موسسه رازی و پاستور نهتنها نماد تخصص و تعهد در عرصه سلامت عمومی شناخته می شوند، بلکه با نگاه آیندهنگر و دغدغهمند، همواره در تلاش برای بهروزرسانی دانش و بهرهگیری از فناوریهای نوین واکسنسازی در جهان بوده اند، یادآور شد: ورود به حوزه واکسنهای نسل جدید، توسعه زیرساختهای فناورانه و تعامل مستمر با مراکز علمی بینالمللی، صنعت واکسن ایران را بهعنوان یکی از بازیگران اثرگذار در نقشه علمی واکسنسازی جهان مطرح کرده است.
وی در پایان تصریح کرد: موسسه رازی با برگزاری این کنگره بینالمللی، گامی مهم برای توسعه همکاریهای علمی جهانی و تقویت جایگاه راهبردی ایران در حوزه واکسنسازی و در نهایت ارتقاء سطح سلامت جامعه بر میدارد.
انتهای پیام
نظرات