• سه‌شنبه / ۳۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۴
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1404043119595
  • خبرنگار : 50622

لزوم بازرسی‌های ادواری فنی از تمامی ساختمان‌های با بیش از ۵ سال عمر

لزوم بازرسی‌های ادواری فنی از تمامی ساختمان‌های با بیش از ۵ سال عمر

ایسنا/البرز رئیس اتحادیه تأسیسات مکانیکی ساختمان مرکز استان البرز گفت: لوله کشی توسط افراد غیر حرفه‌ای، باعث نشتی گاز، مسمومیت و انفجار می‌شود.

علی حیدری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به قدیمی بودن بافت برخی از مناطق و انجام تغییرات غیراصولی لوله کشی گاز توسطبرخی مالکان بدون هماهنگی با نهادهای فنی، مطابق مبحث ۲۲ مقررات ملی ساختمان، بازرسی‌های ادواری فنی از تمامی ساختمان‌های که حداقل پنج سال از عمر آنها گذشته ضروری است.

وی افزود: از ضروریات این رسته خدماتی، بازرسی تغییرات غیراصولی لوله کشی گاز ساختمان‌های با بیش از پنج سال عمر است تا خطرات احتمالی در زمان‌های عادی کاهش یافته و ایمنی ساختمان‌ها تضمین شود.

حیدری در خصوص مبحث ۲۲ مقررات ملی ساختمان بیان کرد: با عنایت به اینکه این مبحث شرایط نگهداری ساختمان‌ها را پیش بینی کرده است؛ بر اساس آن باید هر دو سال یکبار تست هوای لوله کشی انجام شده داخل شبکه خانه‌های تمامی بهره‌برداران گاز توسط مجریان ذیصلاح و ناظران سازمان نظام مهندسی مورد تایید راه و شهرسازی انجام شود.

رئیس اتحادیه تأسیسات مکانیکی ساختمان کرج عنوان کرد: متاسفانه به دلیل اینکه این مورد بار مالی دارد ناتمام رها شده بود. اما خوشبختانه طی مکاتبه با مدیر عامل گاز ایران ضمن استقبال از پیگیری این موضوع، جلسات مشترکی با وزارت راه و شهرسازی و سازمان نظام مهندسی و متولیان مربوطه انجام خواهد شد.

عضو کارگروه تاسیسات مکانیکی ساختمان اتاق اصناف ایران خاطرنشان کرد: امیدواریم با برگزاری این جلسات و تبادل نظر بتوانیم راهکاری برای این موضوع پیش بینی کنیم و بار مالی آن از مبحث ۲۲ اجرایی شود.

وی ادامه داد: متاسفانه حوادث ساختمانی نشان می‌دهد لوله کشی توسط افراد غیر حرفه‌ای، باعث نشت گاز، مسمومیت، انفجار و فوت افراد شده است.

حیدری گفت: بنابر اهمیت رعایت ایمنی گاز و شبکه‌های گازرسانی منازل، امیدواریم نهادهای نظارتی ما را یاری کنند تا بتوانیم این موضوع را حداقل در استان البرز به صورت پایلوت اجرایی کنیم.

وی در ادامه با اشاره به جنگ ۱۲ روزه گفت: اتحادیه‌های خدمات‌رسان از جمله اتحادیه آلومینیوم‌ و شیشه‌ بران، تعمیرکاران لوازم خانگی، کامیون‌داران، تزئینات ساختمان و اتحادیه تاسیسات مکانیکی ساختمان با همکاری سازمان نظام مهندسی و بهره‌گیری از مهندس ناظر عضو اتحادیه و مجریان متعهد خود وارد عمل شد و در بحران جنگی اخیر در مناطق آسیب دیده حاضر شدند.

رئیس اتحادیه تاسیسات مکانیکی ساختمان کرج عنوان کرد: با هدف رفع خطر نشتی گاز و برقراری ایمنی، جریان گاز ساختمان‌های منطقه آسیب دیده قطع و پس از تست، رفع نشتی و تأیید ایمنی با هماهنگی شرکت گاز، جریان گاز این منازل مجددا برقرار شد.

وی ادامه داد: این تلاش‌ها به‌ درستی نشان‌دهنده روح فداکاری، انسجام صنفی و دغدغه انسانی اعضای این اتحادیه در کمک رسانی به شهروندان است. ضمن تقدیر صمیمانه از تمام اصناف و اعضای این اتحادیه، حضور بی‌دریغ و خالصانه‌ این عزیزان در شرایط بحرانی، نماد واقعی تخصص در خدمت به همنوع بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha