• چهارشنبه / ۱ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404050100282
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

تاکید استاندار آذربایجان شرقی بر انجام تکالیف بانک‌ها درخصوص پروژه‌های مسکن ملی

تاکید استاندار آذربایجان شرقی بر انجام تکالیف بانک‌ها درخصوص پروژه‌های مسکن ملی

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: از بانک‌های استان انتظار داریم تکالیف خود را در حوزه مسکن به‌طور کامل انجام دهند و در هر جلسه شورای مسکن، شاهد پیشرفت ملموس عملکرد آنها نسبت به جلسه قبل باشیم.

بهرام سرمست، در جلسه شورای مسکن با اشاره به برخی چالش‌ها ومشکلات بخش خصوصی و انبوه‌سازان در اجرای پروژه‌های مسکن ملی، خواستار تشکیل جلسه ویژه‌ای برای بررسی و حل مسائل مربوط به این حوزه شد.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه، به وضعیت فاز ۵ شهر جدید سهند اشاره کرد و گفت: دفتر فنی استانداری با برگزاری جلسات تخصصی، موضوع ادامه ساخت‌وساز یا توقف توسعه این فاز را به‌صورت دقیق پیگیری و تصمیم‌گیری کند.

وی همچنین بر لزوم تکمیل زیرساخت‌های پروژه ۶۰۰ واحدی شهرک اندیشه تأکید کرد و گفت: این پروژه با تامین زیرساخت‌های لازم بویژه برق تا هفته دولت آماده افتتاح شود.

سرمست با اشاره به نقش شهر جدید شهریار در سیاست‌های سرریز جمعیتی تبریز، دستور تشکیل هیأتی چهار نفره برای نظارت مستمر و متمرکز بر ساخت‌وسازها در این شهر را صادر کرد و افزود: نظارت دقیق بر روند توسعه شهریار ضروری است تا از بروز مشکلات آتی جلوگیری شود.

استاندار در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به پروژه مسیرگشایی خیابان آل‌هاشم در تبریز، از ستاد بازآفرینی شهری خواست با نگاهی حمایتی از این اقدام ارزشمند شهرداری تبریز پشتیبانی کند و با ایجاد امکان مرمت و بازآفرینی شهری در این منطقه، زمینه برای توسعه متوازن شهری فراهم شود.

وی تأکید کرد: تمام دستگاه‌های اجرایی باید همکاری لازم را در این زمینه داشته باشند.

سرمست همچنین خواستار پیگیری جدی پروژه‌های مسکن ستاد اجرایی فرمان امام در شهر تبریز از جمله طرح‌های باغمیشه و شهر جدید سهند شد و افزود: وضعیت بلاتکلیف این پروژه‌ها قابل قبول نیست و باید با همکاری وزارتخانه و ستاد اجرایی، هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف شوند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی در روز چهارشنبه، یکم مرداد، وی همچنین ایجاد شهرک‌های مسکونی در جوار نواحی صنعتی را اقدام موثری در راستای تمرکززدایی جمعیت از شهر تبریز دانست و گفت: وجود چنین شهرک‌هایی در استان خالی است و اگر بتوانیم این مناطق را برای اسکان جمعیت در حاشیه صنایع ایجاد کنیم، قطعاً مقرون به صرفه خواهد بود که در این خصوص باید برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha