مهدی مرتضوی، امروز پنجشنبه دوم مردادماه در گردهمایی مدیران آموزش و پرورش شهرستانها که با حضور استاندار خراسان جنوبی برگزار شد، با اشاره به اهمیت و گستره فعالیتهای نظام تعلیم و تربیت، آموزش و پرورش را «دریایی وسیع، بههمپیوسته و سخاوتمند» توصیف کرد که در جایجای استان نقشآفرین و اثرگذار است.
وی با بیان اینکه این دریا از رودخانههایی زلال مانند مدارس، اردوگاهها، پژوهشسراها و خوابگاهها تغذیه میشود، اظهار کرد: جریان زنده و جاری آموزش، فرزندان این سرزمین را از هر نقطه استان در مسیر علم، تربیت و پیشرفت همراهی میکند. این گستره، حیاتبخش و تعیینکننده آینده استان است.
مرتضوی با تأکید بر لزوم توجه ویژه به آموزش و پرورش علیرغم محدودیتهای مالی، تجهیزاتی و انسانی، افزود: آینده حدود ۲۰۰ هزار دانشآموز استان از پیشدبستانی تا دانشگاه، به آموزش و پرورش گره خورده است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی در ادامه به تشریح بخشی از اقدامات انجامشده در ماههای اخیر پرداخت و گفت: در حوزه بهبود وضعیت نیروی انسانی، موفق به تسویه کامل بدهیهای مربوط به حقالزحمهها، پاداش بازنشستگی، حقالتدریس، خرید خدمات، رتبهبندی، نیروهای خدماتی، امتحانات و کارآموزی شدیم.
وی با اشاره به فعالیتهای تابستانه دانشآموزان بیان کرد: امسال ۶۵۳ پایگاه اوقات فراغت در سراسر استان راهاندازی شد و همچنین هفت پایگاه ویژه برای دانشآموزان با نیازهای ویژه نیز فعال شد که با استقبال ۳۰۰ دانشآموز همراه بود.
مرتضوی به مشارکت ۱۳ هزار دانشآموز استان در جشنواره نوجوان خوارزمی اشاره و اظهار کرد: ۹۶ نفر از دانشآموزان ما موفق به راهیابی به مرحله کشوری این جشنواره شدند. همچنین فرآیند هدایت تحصیلی ۱۳ هزار و ۸۰۰ دانشآموز پایه نهم با دقت اجرا شد.
وی از پیگیری راهاندازی «خانه المپیاد استان» برای حمایت از نخبگان علمی خبر داد و گفت: اخذ مجوز برای تأسیس آموزش و پرورش منطقه دیهوک و انتصاب نخستین رئیس این اداره نیز از جمله اقدامات ساختاری ما در جهت توسعه عدالت آموزشی در مناطق کمبرخوردار بوده است.
مرتضوی در ادامه از برگزاری آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی و سمپاد با رقابت بیش از ۹۶۰۰ دانشآموز خبر داد و افزود: در حوزه جذب منابع انسانی، استخدام ۳۹۴ معلم از محل ماده ۲۸ و جذب ۷۶۰ دانشجومعلم تعهد خدمت از دانشگاه فرهنگیان را دنبال کردهایم.
وی با اشاره به اجرای طرح مدرسه تراز در نیمی از مدارس دولتی و تمامی مدارس خاص استان، گفت: همچنین با صدور ابلاغ برای ۱۴۴۴ دبیر مصحح، فرآیند تصحیح اوراق امتحانات پایههای یازدهم و دوازدهم علاوه بر سهمیه استانی به نحو مطلوب انجام شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان از تحتوب شدن تمامی نرمافزارهای حقوق و مزایا، اجرای موفق فرآیند سنجش برای بیش از ۱۶ هزار نوآموز پایه اول و نصب صفحات خورشیدی در ۲۸ مدرسه به عنوان دیگر دستاوردهای مهم یاد کرد.
وی افزود: ۱۶۲ کلاس درس نیز در ۱۲ پایگاه اسکان فرهنگیان تجهیز و آمادهسازی شده و ۴۶ پروژه آموزشی از محل نهضت عدالت آموزشی با مشارکت مردم در حال تکمیل و آماده بهرهبرداری برای مهرماه است.
مرتضوی با اشاره به راهاندازی اداره تعلیم و تربیت کودک، راهیابی سه فرهنگی استان به مرحله نهایی مسابقات قرآن، عترت و نماز کشوری، تعامل برای استفاده از اموال مازاد دستگاههای اجرایی و انعقاد تفاهمنامه همکاری با مرکز فنی و حرفهای در قالب طرح همنوا، تصریح کرد: همه این اقدامات، مرهون تلاشهای شبانهروزی همکاران سختکوش در سراسر استان است و آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اتکا به سرمایه انسانی ارزشمند خود، مسیر تعالی و پیشرفت را با قدرت ادامه خواهد داد.
انتهای پیام
نظرات