• شنبه / ۴ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۲
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1404050401537
  • خبرنگار : 71604

انتقال کپسول «دراگون» به سکوی پرتاب در آستانه ماموریت «کرو-۱۱»

انتقال کپسول «دراگون» به سکوی پرتاب در آستانه ماموریت «کرو-۱۱»

کپسول «دراگون» شرکت «اسپیس‌ایکس» در آستانه پرتاب فضانوردان ماموریت «کرو-۱۱» در ۳۱ ژوئیه به سکوی پرتاب رسید.

به گزارش ایسنا، شرکت «اسپیس‌ایکس»(SpaceX) یک گام بزرگ را به سوی پرتاب بعدی فضانوردان خود برداشته است. این شرکت اعلام کرد که یک کپسول «دراگون»(Dragon) خود به نام «اندور»(Endeavour) را به آشیانه سکوی پرتاب تاریخ‌ساز 39A در مرکز فضایی کندی ناسا واقع در فلوریدا منتقل کرده است.

به نقل از اسپیس، اندور قرار است در روز ۳۱ ژوئیه سوار بر موشک «فالکون ۹»(Falcon 9) از سکوی پرتاب 39A که محل پرتاب بیشتر ماموریت‌های «آپولو»(Apollo) به ماه از جمله «آپولو ۱۱» بوده، پرتاب شود و ماموریت «کرو-۱۱»(Crew-11) را به ایستگاه فضایی بین‌المللی برای ناسا آغاز کند.

کرو-۱۱ چهار نفر را به مدت ۶ ماه به ایستگاه فضایی بین‌المللی اعزام خواهد کرد که عبارتند از «زنا کاردمن»(Zena Cardman) و «مایک فینکه»(Mike Fincke) فضانوردان ناسا، «کیمیا یویی»(Kimiya Yui) فضانورد ژاپن و «اولگ پلاتونوف»(Oleg Platonov) فضانورد روسیه. این اولین پرواز فضایی کاردمن و پلاتونوف، دومین پرواز یویی و چهارمین پرواز فینکه خواهد بود.

این گروه چهار نفره جایگزین چهار فضانورد ماموریت «کرو-۱۰» خواهند شد که از ۱۶ مارس در آزمایشگاه مداری زندگی می‌کنند و چند روز پس از رسیدن ماموریت کرو-۱۱، آنجا را ترک خواهند کرد.

انتقال کپسول «دراگون» به سکوی پرتاب در آستانه ماموریت «کرو-۱۱»

کرو-۱۱ ششمین ماموریت اندور خواهد بود که نام آن مشابه یکی از شاتل‌های فضایی بازنشسته ناساست. اندور بیش از سایر کپسول‌های اسپیس‌ایکس، ماموریت‌های سرنشین‌دار انجام داده است و همچنین، اولین وسیله نقلیه این شرکت بود که چنین کاری را انجام داد. اندور ماموریت «دمو-۲»(Demo-2) را که اولین ماموریت سرنشین‌دار اسپیس‌ایکس بود، به پرواز درآورد. دمو-۲ یک ماموریت آزمایشی بود که در سال ۲۰۲۰ «باب بنکن»(Bob Behnken) و «داگ هرلی»(Doug Hurley) فضانوردان ناسا را به ایستگاه فضایی بین‌المللی فرستاد.

کرو-۱۱ همان طور که از نامش پیداست، یازدهمین ماموریت سرنشین‌دار عملیاتی خواهد بود که اسپیس‌ایکس برای ناسا به ایستگاه فضایی بین‌المللی می‌فرستد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha