به گزارش ایسنا، برنامه جهانی غذا سازمان ملل متحد با صدور بیانیهای هشدار داد که یکسوم ساکنان نوار غزه مجبورند روزها را بدون دسترسی به غذا سپری کنند و آنها با گرسنگی شدید دست و پنجه نرم میکنند.
بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، برنامه جهانی غذا در ادامه اعلام کرد که حدود ۹۰ هزار زن و کودک از سوءتغذیه رنج میبرند و به درمان فوری نیاز دارند.
این نهاد همچنین تأکید کرد که در هفته گذشته ۹ نفر به دلیل سوءتغذیه جان خود را از دست دادهاند.
این هشدار در چارچوب تلاشهای بیوقفه برای آگاهسازی جامعه بینالمللی در خصوص تشدید بحران انسانی در این منطقه صادر شده است.
پیش از این نیز آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) با صدور بیانیهای اعلام کرد که مؤسسه توزیع کمکهای بشردوستانه که توسط رژیم صهیونیستی و آمریکا حمایت میشود، اهداف «نظامی و سیاسی» به دنبال دارد.
در این بیانیه همچنین آمده است قحطی و اجرای سیاست گرسنگی جمعی «برنامهریزیشده و عامدانه» است. امروز کودکان بیشتری جان باختند، در حالیکه بدنهایشان از گرسنگی ضعیف شده بود. سیستم توزیع کمکهای بشردوستانه فعلی که با عنوان مؤسسه بشردوستانه غزه شناخته میشود، برای مقابله با بحران انسانی طراحی نشده است.
این آژانس، فعالیت مؤسسه توزیع کمکها را «بیرحمانه» توصیف و اعلام کرد که این مؤسسه جانهای بیشتری را گرفته تا اینکه نجات دهد.
غزه از ماهها پیش با بحران شدید انسانی مواجه است و مردم این منطقه، به ویژه کودکان و زنان، در شرایط بسیار سختی زندگی میکنند. کمبود شدید غذا، آب و دارو، جان بسیاری از مردم را به خطر انداخته است.
از هفتم اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا، جنگ کشتار جمعی در غزه را آغاز کرده است که شامل قتل، گرسنگی، تخریب و آوارگی اجباری میشود. این رژیم همه فراخوانهای بینالمللی و دستورات دیوان بینالمللی دادگستری برای توقف این جنایات را نادیده گرفته است.
رژیم یاغی از زمان فروپاشی آتشبس شکننده در ماه مارس، جنگ خود علیه غزه را از سر گرفته است. نیروهای ارتش به بسیاری از مناطق نوار غزه، به ویژه در جنوب، پیشروی کردهاند و خواستار تخلیه مناطق وسیعی در شمال شدهاند. ارتش اشغالگر تهدید کرده است که در غزه میماند و از مناطق جدیدی که از مارس تصرف کرده و محاصرهای خفقانآور بر کمکهای غذایی و پزشکی اعمال کرده است، عقبنشینی نمیکند.
نهادهای داخلی و بینالمللی و کمیتههای حقوق بشر سازمان ملل متحد از جامعه بینالمللی خواستهاند تا برای توقف جنگ کشتار جمعی در غزه رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار دهند.
بر اساس آخرین آمار منتشر شده، جنگ غزه تاکنون به شهادت و زخمی شدن بیش از ۱۹۹ هزار فلسطینی، اکثراً کودکان و زنان و مفقود شدن بیش از ۹ هزار نفر منجر شده است. همچنین، صدها هزار نفر آواره شدهاند و قحطی و گرسنگی جان بسیاری را گرفته است.
انتهای پیام
نظرات