اربابی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر برای عوارض ساختمانی در مناطق کم برخوردار این شهر تخفیف ۵۰ درصدی در نظر گرفته شده است.
وی افزود: این تخفیفات، علاوه بر تخفیفات موجود است که با استفاده از آن میتوان تا حدودی چهره مناطق بازآفرینی شهر را تغییر داد.
اربابی با اشاره به تخفیفات ساختمانهای سازگار با محیط زیست نیز بیان کرد: این تخفیفات طبق دستورالعمل موجود تا ۵۰ درصد است و علاوه بر تخفیفات موجود میباشد. یعنی الان اگر تا پایان شهریور ۳۵ درصد تخفیف عوارض شهرداری وجود دارد ۵۰ درصد نیز دوباره جداگانه است و عملا ۸۵ درصد تخفیف میشود.
مسعود نیکبخت معاون عمرانی شهرداری بجنورد نیز در گفت و گو با ایسنا تصریح کرد: اعتبارات بازآفرینی کفاف اجرای پروژهها را در این شهر نمیدهد.
وی گفت: در شهر بجنورد ۲۳ محل هدف بازآفرینی شهری وجود دارد که باید پروژههای عمرانی با استفاده از اعتبارات این بخش اجرایی شود، اما میزان اعتبارات اختصاصی اندک است و کفاف نمیدهد.
نیکبخت افزود: ۲۳ محل هدف بازآفرینی شهری ۵۰ درصد مساحت بجنورد را شامل میشود، اما اعتبارات اختصاصی در این حوزه برای امسال حدود ۱۲.۵ میلیارد تومان است.
وی ادامه داد: این میزان اعتبار نیز برای پروژههای قدیمی همچون زورخانه منطقه کوی امام هادی(ع) و ... اختصاص یافته است.
این مقام مسئول، مساحت بافت فرسوده در شهر بجنورد را ۱۵۴ هکتار اعلام کرد و گفت: یکسوم اعتبار عمران شهری در سال گذشته در این محلات هزینه شد.
انتهای پیام
نظرات