• یکشنبه / ۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404050502564
  • خبرنگار : 71588

کارشناس یونیسف: پرتاب هوایی کمک‌ها در غزه راه‌حل مناسبی نیست

کارشناس یونیسف: پرتاب هوایی کمک‌ها در غزه راه‌حل مناسبی نیست

یکی از کارشناسان صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) امروز (یکشنبه) پرتاب هوایی کمک‌ها در غزه را راه‌حل نامناسبی دانست.

به گزارش ایسنا، شبکه خبری سی‌ان‌ان به نقل از یکی از کارشناسان صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) گزارش داد، سوءتغذیه کودکان در غزه طی یک ماه قابل درمان است، اما پرتاب هوایی کمک‌ها راه‌حل مناسبی نیست.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «شهاب»، این کارشناس یونیسف در ادامه افزود، سازمان ملل قادر است در صورت گشایش گذرگاه‌های نوار غزه به ۹۸ درصد از کودکان این منطقه دسترسی پیدا کند.

وی همچنین تصریح کرد: ما در سراسر جهان در مناطق دورافتاده اقدام به پرتاب هوایی می‌کنیم، اما وضعیت غزه اینگونه نیست. پرتاب هوایی در غزه راه‌حل نیست و باید گذرگاه‌ها برای ورود کمک‌ها باز شوند.

محکومیت جهانی اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه در هفته‌ها و روزهای اخیر به شدت افزایش یافته است. سازمان‌های بشردوستانه بین‌المللی خواستار توجه به نگرانی‌های گرسنگی و سوءتغذیه برای غیرنظامیانی شده‌اند که هنوز در غزه باقی مانده‌اند. در چهار روز گذشته حداقل ۴۵ نفر بر اثر گرسنگی جان خود را از دست داده‌اند.

تصاویر کودکان پوست و استخوان و گرسنه در صفحات اول روزنامه‌های سراسر جهان منتشر شده است. به نظر می‌رسد شکست مذاکرات بر سر آتش‌بس غزه تا حدودی در بیانیه‌های جدید استرالیا، انگلیس، فرانسه و سایر کشورهای غربی نقش داشته است.

مناطق گسترده‌ای از نوار غزه به دلیل محاصره شدید و تخریب گسترده زیرساخت‌های بهداشتی و امدادی، با کمبود کامل غذا، آب، دارو و خدمات اولیه روبه‌رو هستند.

بر اساس گزارش‌ها، رژیم صهیونیستی به طور سیستماتیک به مراکز توزیع کمک‌ها و مناطق مسکونی حمله و از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه جلوگیری می‌کند. این حملات باعث تشدید بحران انسانی در غزه شده است.

غزه از ماه‌ها پیش با بحران شدید انسانی مواجه است و مردم این منطقه، به ویژه کودکان و زنان، در شرایط بسیار سختی زندگی می‌کنند. کمبود شدید غذا، آب و دارو، جان بسیاری از مردم را به خطر انداخته است.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا، جنگ کشتار جمعی در غزه را آغاز کرده است که شامل قتل، گرسنگی، تخریب و آوارگی اجباری می‌شود. این رژیم همه فراخوان‌های بین‌المللی و دستورات دیوان بین‌المللی دادگستری برای توقف این جنایات را نادیده گرفته است.

رژیم یاغی از زمان فروپاشی آتش‌بس شکننده در ماه مارس، جنگ خود علیه غزه را از سر گرفته است. نیروهای ارتش به بسیاری از مناطق نوار غزه، به ویژه در جنوب، پیشروی کرده‌اند و خواستار تخلیه مناطق وسیعی در شمال شده‌اند. ارتش اشغالگر تهدید کرده است که در غزه می‌ماند و از مناطق جدیدی که از مارس تصرف کرده و محاصره‌ای خفقان‌آور بر کمک‌های غذایی و پزشکی اعمال کرده است، عقب‌نشینی نمی‌کند.

نهادهای داخلی و بین‌المللی و کمیته‌های حقوق بشر سازمان ملل متحد از جامعه بین‌المللی خواسته‌اند تا برای توقف جنگ کشتار جمعی در غزه رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha