• یکشنبه / ۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۳
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404050502622
  • خبرنگار : 50199

فرماندار قائم‌شهر:

نماز جمعه تریبون مردم و نماد وحدت است

نماز جمعه تریبون مردم و نماد وحدت است

ایسنا/مازندران فرماندار قائم‌شهر با بیان اینکه مدیران با حضور فعال در نماز جمعه، به وحدت و هم‌افزایی کمک می‌کنند، گفت: نماز جمعه تریبون مردم و نماد وحدت است، همدلی مردم و مسئولان در موقعیت کنونی لازم است.

ابوذر قربانی، یکشنبه پنجم مرداد در جلسه شورای اداری این شهرستان، با اشاره به اهمیت نماز جمعه اظهار کرد: موضوعات مطرح شده در خطبه‌های نماز جمعه در چارچوب سیاست‌های کلان نظام و ناظر به مشکلات مختلف فرهنگی و اجتماعی است. به‌ نوعی، تریبون نماز جمعه، تریبون مردم است.

وی حضور فعال مدیران و ادارات در نماز جمعه را بخشی از سیاست‌گذاری کلان دانست و تأکید کرد: از منظر دینی، دو خطبه نماز جمعه که بین نماز ظهر و عصر اقامه می‌شود، نشان‌دهنده اهمیت این آیین عبادی سیاسی و عامل تقویت فضای وحدت میان مسلمانان است، فضایی که باید به دور از نگاه‌های جناحی و سیاسی و بر پایه اتحاد باشد.

فرماندار قائم‌شهر گفت: در شورای اداری، هماهنگی بین دستگاه‌ها و شیوه عملکرد برای پیشبرد اهداف شهرستان مورد توجه قرار دارد. مدیران باید پیگیر موضوعات مطرح‌شده در جلسات باشند و بر اساس مصوبات اقدام عملی کنند. ما وظیفه داریم بستر مناسبی برای ارائه خدمات بی‌منت به مردم فراهم کنیم.

وی با تأکید بر اخلاق مدیریتی اظهار کرد: با مردم باید صادق باشیم. نوع رفتار با ارباب‌رجوع باید همراه با احترام باشد، حتی اگر بنا به دلایلی نتوان خدمتی را کامل ارائه داد، مردم باید راضی از اداره خارج شوند.

فرماندار قائم‌شهر با تاکید بر احترام به مردم و جلوگیری از بروکراسی زائد در خدمات رسانی، تصریح کرد: نباید صرفاً برای رفع مسئولیت، پاسخ‌هایی کلی به مردم داد. مطالبات مردم باید دقیق شنیده و به‌درستی پاسخ داده شود. در ارائه خدمات، سلیقه‌های سیاسی و اجتماعی نباید دخالت داشته باشد. هدف نهایی رضایت‌مندی مردم است.

وی همچنین به حوزه‌های روستایی و مناطق کشاورزی اشاره کرد و گفت: در این مناطق آب و برق وجود دارد، اما باید از نزدیک مشکلات مردم را دید، برنامه‌ریزی کرد و حضوری در میدان بود تا مشکلات حل شود. حضور میدانی یکی از اولویت‌های اصلی مدیریت شهرستان است.

فرماندار قائم‌شهر با اشاره به ابلاغیه‌های استانداری خطاب به مدیران شهرستان‌ها و استان، تأکید کرد: در عزل و نصب مدیران شهرستان، هماهنگی کامل با فرمانداری باید صورت گیرد. متأسفانه در برخی موارد، مدیران استانی بدون هماهنگی با فرمانداری اقدام کرده‌اند که از این پس باید هماهنگی لازم رعایت شود.

بهزیستی، سازمانی عدالت‌محور با رویکرد پیشگیرانه و مردمی است

رئیس بهزیستی قائم‌شهر نیز در این جلسه از فعالیت‌های گسترده، کاهش آسیب‌های اجتماعی، توسعه خدمات مشارکتی و توانمندسازی مددجویان خبر داد و گفت: بهزیستی، سازمانی عدالت‌محور با رویکرد پیشگیرانه و مردمی است.

هدایتی، به تشریح عملکرد این سازمان پرداخت و افزود: بهزیستی یک مرجع تخصصی امدادی، مشورتی و اورژانسی است که خدمات آن از پیش از تولد آغاز می‌شود و حتی در محیط زندان نیز نقش حمایتی دارد.

وی تصریح کرد: جامعه ما دوستدار کتاب و زیست‌پذیر است و در چنین جامعه‌ای باید خدمات جامع و هدفمند ارائه شود. بهزیستی در مسیر عدالت‌محور خود تلاش کرده تا خدمات را به‌صورت مشارکتی و با استفاده از ظرفیت‌های مردمی ارائه دهد. در چند سال اخیر شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی در شهرستان بوده‌ایم.

هدایتی با اشاره به سه چالش عمده در گذشته ادامه داد: نخست، ماهیت خدماتی بودن ساختار بهزیستی بود که اکنون به‌صورت مشارکتی اداره می‌شود. دوم، ضعف در پیوند میان بدنه مدیریت و اقشار آسیب‌دیده بود که با برگزاری ۱۲۱ اردوی جهادی در روستاها، این شکاف کاهش یافته است. سومین مورد، محدودیت‌های زیرساختی بود که با احداث ۴ مرکز در قالب طرح بهزیستی محله، بخشی از آن جبران شد.

وی اظهار کرد: در حال حاضر، ۱۲ هزار خانوار و بیش از ۳۲ هزار نفر در قائم‌شهر تحت پوشش خدمات بهزیستی هستند. همچنین ۶ مرکز روزانه در حال فعالیت است و در مجموع ۶هزارو۸۴۲ نفر از خدمات مستمر بهره‌مند هستند.

رئیس بهزیستی قائم‌شهر بیان کرد: افرادی که در سال گذشته از تسهیلات ودیعه مسکن استفاده کرده‌اند، امسال نیز می‌توانند برای خدمات جدید اقدام کنند. همچنین دفاتر تخصصی برای رسیدگی به آسیب‌های اجتماعی و حمایت از زنان در شرایط بحران در شهرستان فعال است.

هدایتی از اقدامات بهزیستی در زمینه توانمندسازی مددجویان سخن گفت و افزود: در حوزه مسکن، اشتغال و سلامت روان گام‌های مؤثری برداشته‌ایم. تاکنون ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده و ۵۲ نفر از وام ودیعه مسکن بهره‌مند شده‌اند. همچنین ۴۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان وام اشتغال پرداخت شده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در هفته بهزیستی امسال، ۵ واحد مسکن افتتاح و ۳ طرح اشتغال‌زایی نیز اجرایی شده است. معاونت پیشگیری بهزیستی نیز خدمات گسترده‌ای را در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و روانی ارائه می‌دهد.

این مسئول گفت: قائم‌شهر تنها شهری در مازندران است که اتوبوس مناسب سازی دارد که با همت شهردار و فرماندار محقق شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha