سید مصطفی موسوی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: سرانه زباله هر شهروند ایرانی ۱.۲ دهم کیلوگرم بوده که این سرانه در شهر رزن یک کیلوگرم است.
وی با بیان اینکه در شهر رزن به دنبال تفکیک زباله از مبدا هستیم، افزود: در گام اول در این رابطه برای تفکیک زبالههای الکترونیکی از مبدا، سطلهای زباله مخصوص الکترونیکی را برای خرید درخواست دادهایم که با خریداری آن، برای تفکیک زبالههای الکترونیکی نظیر باتریها و اقسام زبالههای الکترونیکی در سطح شهر نصب خواهند شد.
موسوی ادامه داد: علاوه بر آن در آینده نزدیک شهرداری رزن در صدد است تفکیک پسماندهای جامد و خشک نظیر فلز و شیشه را نیز از مبدأ انجام دهد.
وی بیان کرد: در حال حاضر شهر رزن دارای یک سایت انتقال موقت زباله چندساعته بوده که در این رابطه زبالههایی را که از سطح شهر جمعآوری میشوند در این محل دپو و سپس طبق قرار داد شهرداری رزن با سازمان مدیریت پسماند همدان، از آنجا بارگیری و به مرکز دفن سایت زباله همدان انتقال داده میشود و در آن محل مراحل دفن زباله انجام میگیرد.
موسوی با بیان اینکه در حال حاضر فعلا در شهر رزن مشکلی در رابطه با محل دفن زباله نداریم و محل و سایت دفن پسماند چندان ضرورتی ندارد، خاطرنشان کرد: در یک مرحله استانداری به دنبال آن بود که یک سایت برای کل شهرهای شمال استان و یک سایت زباله برای کل شهرهای جنوبی استان ایجاد کند که این امر اتفاق نیفتاد و به طور قطع محقق شدن آن بحث سایت زباله شهرستانهای مختلف را مدیریت میکرد.
وی در ادامه از تغییر ساعات تمامی اقدامات واحد خدمات شهری شهرداری رزن اعم از رفت و روب، شسشو، آبیاری فضای سبز شهری و جمعآوری زباله به ساعات شب خبر داد و گفت: با این اقدام شهرداری علاوه بر ارتقای بهرهوری و انجام مطلوبتر خدمات، این امر رضایتمندی شهروندان را نیز به همراه داشته است.
انتهای پیام
نظرات