• دوشنبه / ۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404050603322
  • خبرنگار : 71588

یونیسف: همه در غزه گرسنه‌اند، اما کودکان بیشترین رنج را می‌برند

یونیسف: همه در غزه گرسنه‌اند، اما کودکان بیشترین رنج را می‌برند

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) امروز (دوشنبه) تأکید کرد که همه فلسطینیان در غزه با گرسنگی مواجه هستند، اما کودکان بیشترین رنج را می‌برند.

به گزارش ایسنا، صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) امروز دوشنبه در پلتفرم «ایکس» (توئیتر سابق) اعلام کرد که همه فلسطینیان در غزه با گرسنگی مواجه هستند، اما کودکان بیشترین رنج را می‌برند و تا ۲۵ ژوئیه، ۸۳ کودک به دلیل سوءتغذیه جان خود را از دست داده‌اند.  

بر اساس گزارش خبرگزاری آناتولی، یونیسف افزود: «به جای رفتن به مدرسه، کودکان پسر و دختر جان خود را به خطر می‌اندازند تا شاید کمی غذا پیدا کنند.»

این سازمان بر لزوم اجازه ورود فوری و کافی کمک‌های بشردوستانه به غزه تأکید کرد.  

بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت غزه، از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، ۱۳۳ فلسطینی، از جمله ۸۷ کودک، به دلیل گرسنگی و سوءتغذیه جان خود را از دست داده‌اند.  

روز یکشنبه، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اجازه پرتاب هوایی مقادیر محدودی کمک‌های بشردوستانه به غزه را می‌دهد و آنچه را که «توقف تاکتیکی فعالیت‌های نظامی» در مناطق مشخصی از غزه نامید، آغاز کرده است تا اجازه عبور کمک‌ها را بدهد.  

با این حال، سازمان‌های بین‌المللی این اقدام رژیم صهیونیستی را «ترویج توهم امدادرسانی» توصیف کردند، در حالیکه ارتش این رژیم همچنان از گرسنگی به عنوان سلاحی علیه غیرنظامیان فلسطینی استفاده می‌کند. از مارس گذشته، رژیم صهیونیستی گذرگاه‌ها را به روی کمک‌ها بسته است.  

با وجود کمبود شدید کمک‌ها، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که تحت تعقیب دادگاه کیفری بین‌المللی است، در سخنانی ادعا کرد: ما در جنگ پیشرفت داشته‌ایم و مذاکرات بازگرداندن اسرای خود را مدیریت کرده‌ایم.

وی ضمن اذعان به کشته و زخمی شدن شمار زیادی از نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در نبرد با نیروهای مقاومت افزود: متاسفانه نیروهای ما در غزه کشته و زخمی شدند و به خانواده‌های نظامیان تسلیت می‌گویم.

نتانیاهو همچنان بر ضرورت تحقق اهداف جنگ بعد از ۲۱ ماه‌، تاکید کرد و مدعی شد: کاملاً روشن است که ما به هدف خود از این جنگ دست می‌یابیم و حماس را نابود خواهیم کرد.

وی در ادامه مدعی شد: سازمان ملل به دنبال بهانه‌جویی و شایعه‌پراکنی علیه اسرائیل بوده و اجازه ورود کمک‌ها به نوار غزه را نمی‌دهد. ما باید همچنان کمترین حد از کمک‌های بشردوستانه را وارد نوار غزه کنیم.

از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا، جنگ کشتار جمعی در غزه را آغاز کرده است که شامل قتل، گرسنگی، تخریب و آوارگی اجباری می‌شود. این رژیم همه فراخوان‌های بین‌المللی و دستورات دادگاه بین‌المللی دادگستری برای توقف این جنایات را نادیده گرفته است.  

این جنگ تاکنون به شهید و زخمی شدن حدود ۲۰۰ هزار فلسطینی، اکثراً کودکان و زنان، و مفقود شدن بیش از ۹ هزار نفر منجر شده است. همچنین، صدها هزار نفر آواره شده‌اند و قحطی جان بسیاری را گرفته است.

محکومیت جهانی اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه در هفته‌ها و روزهای اخیر به شدت افزایش یافته است. سازمان‌های بشردوستانه بین‌المللی خواستار توجه به نگرانی‌های گرسنگی و سوءتغذیه برای غیرنظامیانی شده‌اند که هنوز در غزه باقی مانده‌اند. در چهار روز گذشته حداقل ۴۵ نفر بر اثر گرسنگی جان خود را از دست داده‌اند.

تصاویر کودکان پوست و استخوان و گرسنه در صفحات اول روزنامه‌های سراسر جهان منتشر شده است. به نظر می‌رسد شکست مذاکرات بر سر آتش‌بس غزه تا حدودی در بیانیه‌های جدید استرالیا، انگلیس، فرانسه و سایر کشورهای غربی نقش داشته است.

مناطق گسترده‌ای از نوار غزه به دلیل محاصره شدید و تخریب گسترده زیرساخت‌های بهداشتی و امدادی، با کمبود کامل غذا، آب، دارو و خدمات اولیه روبه‌رو هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha