اربابی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: یکی از معضلاتی که در مرکز خراسان شمالی وجود دارد که قابل حل بوده اما مورد غفلت قرار گرفته است، موضوع افزایش تراکم ساختمانی است.
وی افزود: این موضوع بیش از ۱۰ سال است که مورد درخواست مردم، شهرداری و شورای اسلامی شهر بجنورد است کار مطالعاتی و پژوهشی آن در ۱۰ سال گذشته انجام شده و این ظرفیت در برخی از مناطق با توجه به تعداد جمعیت این شهر، سرانه خدمات و ترافیک وجود دارد.
اربابی ادامه داد: درخواست ما افزایش یک طبقه برای کل شهر نیست بلکه این تقاضا برای برخی از مناطق شهر بجنورد است.
وی تصریح کرد: متاسفانه مدیران ارشد استانی این مسئله را خیلی جدی نگرفتهاند و این موضوع هنوز به سرانجام نرسیده است.
این عضو شورای شهر بجنورد تاکید کرد: موضوع افزایش تراکم ساختمانی باید هرچه سریع تر تعیین تکلیف شود و ما منتظر هستیم که نسخهای از پایتخت برایمان پیچیده شود که زیبنده بجنورد نیست.
انتهای پیام
نظرات