• جمعه / ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404051005844
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

نجات ۷ نفر محبوس در آتش‌سوزی منزل مسکونی در کرمانشاه

نجات ۷ نفر محبوس در آتش‌سوزی منزل مسکونی در کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمانشاه از نجات هفت شهروند محبوس‌شده، در حادثه آتش سوزی یک منزل مسکونی خبر داد.

سعید قادری گفت: جمعه (۱۰ مرداد) در پی تماس شهروندان مبنی بر آتش سوزی منزل مسکونی سه طبقه در شهرک بعثت، بلوار دانشجو، آتش نشانان ایستگاه سه به محل حادثه اعزام شدند. این آتش سوزی که با حبس هفت نفر از ساکنین همراه بود، با حضور امدادگران سازمان آتش نشانی مهار شد و محبوسان به بیرون از ساختمان منتقل شدند، دو نفر از آنان با علائم دودگرفتکی شدید تحویل پرسنل اورژانس شدند. 

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی آتشنشانی استان در روز جمعه، ۱۰ مرداد، وی اظهار کرد: آتش از قسمت انباری ساختمان مسکونی شروع شد و دود و آتش در حال سرایت به سایر قسمت های بنا بود که با اقدام به موقع آتش نشانان، آتش سوزی مهار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha