• یکشنبه / ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۰:۲۲
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404051206802
  • خبرنگار : 50673

استاندار تاکید کرد:

مشارکت‌های اجتماعی امری مهم در حوزه نهضت آموزش است

مشارکت‌های اجتماعی امری مهم در حوزه نهضت آموزش است

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان جذب مشارکت‌های اجتماعی را امری مهم در حوزه نهضت آموزش دانست و خواستار همکاری و حمایت عملی فرمانداران از پروژه مهر برای تسریع در آماده‌سازی مدارس شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری هرمزگان، محمد آشوری تازیانی، روز شنبه ۱۱مرداد، در نشست شورای آموزش و پرورش استان هرمزگان اظهار کرد: افزایش مشارکت عمومی می‌تواند باعث تقویت نهضت آموزش و اتخاذ تصمیماتی با پشتوانه روح جمعی شود.

وی با اشاره به اهمیت پروژه مهر و لزوم آمادگی مدارس تا آغاز سال تحصیلی افزود: فرمانداران باید به عنوان روسای شورای آموزش و پرورش شهرستان‌ها، نقش فعالی در تأمین نیازهای مدارس ایفا کنند و برای رفع سریع‌تر مشکلات آموزشی همکاری بیشتری داشته باشند.

استاندار هرمزگان همچنین از بازدید قریب‌الوقوع خود از مدارس نیمه‌تمام خبر داد و گفت: تا مهرماه، ۱۳۵ واحد آموزشی باید آماده بهره‌برداری شود و تحقق این امر مستلزم بررسی میدانی، شناسایی گره‌های اجرایی و رفع آن‌ها در کمترین زمان ممکن است.

آشوری تازیانی با اشاره به اقدامات جهادی شورای آموزش و پرورش طی دو ماه گذشته تصریح کرد: نباید ساخت مدارس به دلیل آماده نبودن زیرساخت اجرایی، تحت‌تأثیر قرار گیرد. معاونت عمرانی استانداری نیز موظف است کیفیت پروژه‌های عمرانی را به‌دقت ارزیابی کند تا از کاهش اعتماد عمومی جلوگیری شود.

وی در پایان بر لزوم حمایت جدی‌تر از پروژه مهر و اهتمام همه دستگاه‌ها برای تأمین مقدمات آغاز سال تحصیلی جدید در استان هرمزگان تأکید کرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha