• چهارشنبه / ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404051509399
  • خبرنگار : 71516

دیده‌بان حقوق‌بشر: اسرائیل مرتکب جنایت‌ جنگی در لبنان شده است

دیده‌بان حقوق‌بشر: اسرائیل مرتکب جنایت‌ جنگی در لبنان شده است

دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرد تخریب مدارس جنوب لبنان توسط رژیم صهیونیستی جنایت جنگی محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا، دیده‌بان حقوق بشر در گزارشی نوشت: نیروهای اسرائیلی تعداد زیادی از روستاها در جنوب لبنان را ویران کرده‌اند. تعداد زیادی از مدارس در این مناطق در معرض تخریب قرار گرفته‌اند.

طبق گزارش المیادین، «رمزی قیس» پژوهشگر امور لبنان در دیده بان حقوق بشر گفت: تخریب مدارس جنوب لبنان توسط نیروهای اسرائیلی جنایت‌های جنگی محسوب می‌شود چرا که تحصیل دانش‌آموزان در لبنان را در معرض خطر قرار می‌دهد. تخریب مدارس یا وارد کردن خسارت‌های شدید به آن پیامدهای ویرانگری بر کودکان دارد که معمولا مجبور هستند مسافت‌های طولانی را در یک فضای ناامن برای دستیابی به آموزش طی کنند. برخی از این دانش آموزان به دلیل کمبود مراکز و هزینه‌های مربوط به حمل و نقل و مشکلات روانی نمی‌توانند به تحصیل خود ادامه دهند.

در این راستا طرف‌های بین المللی و آژانس‌های امدادرسانی خواهان حمایت از دولت لبنان برای تضمین بازسازی مدارس در جنوب این کشور شده‌اند.

براساس گزارش صندوق حمایت از کودکان ملل متحد(یونیسف) رژیم صهیونیستی از اکتبر ۲۰۲۳ بیش از ۱۰۰ مدرسه در جنوب لبنان را تخریب کرده یا به آن خسارت‌های سنگینی وارد کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha