«پرویز غفارفرد» گفت: ساعت ۲۰:۱۷ شامگاه ۱۷ مرداد در محور تلخاب شیربن – امامزاده جعفر، انحراف یک دستگاه خودروی پراید منجر به وقوع حادثه شد.
وی اظهار کرد: در این سانحه دو نفر دچار آسیب شدند که متأسفانه یکی از مصدومان، کودک ۱۰ ساله، پیش از رسیدن تیمهای اورژانس به دلیل شدت جراحات جان خود را از دست داد.
غفارفرد افزود: پس از دریافت گزارش حادثه، کد ۳ شهری گچساران و کد پایگاه امامزاده جعفر به محل اعزام شدند و اقدامات درمانی لازم برای مصدوم دیگر انجام شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ کهگیلویه و بویراحمد در شامگاه جمعه ۱۷ مرداد، سرپرست اورژانس استان کهگیلویه و بویراحمد با ابراز همدردی با خانواده داغدار، از شهروندان خواست با رعایت کامل مقررات راهنمایی و رانندگی، به ویژه در مسیرهای برونشهری، از بروز چنین حوادث ناگواری پیشگیری کنند.
گفتنی است که روز چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ نیز یک دختر بچه ۱۰ ساله عابر پیاده در محور پاتاوه به دهدشت محدوده روستای «گردوه» جان خود را از دست داد.
انتهای پیام
نظرات