عزیز حبیبی که امروز (۲۰ مرداد) به نمایندگی از استاندار اردبیل در دفتر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه اردبیل حضور یافت، در گفتوگو با ایسنا، ضمن تبریک روز خبرنگار با بیان اینکه خبرگزاریها در جنگ ترکیبی و هیبریدی که با آن مواجه هستیم نقش پررنگی دارند، گفت: خبرنگاران با تلاش و کوشش، روحیه مردم را افزایش دهند.
وی با اشاره به جنگ ۱۲ روزه اخیر، افزود: در این جنگ، نظام جمهوری اسلامی ایران به جز خدا و مردم حامی نداشت و با عنایت پروردگار، حمایت مردم، تلاش نیروهای مسلح، دانشگاهیان، دانشمندان و پژوهشگران صنایع مختلف به ویژه صنایع دفاعی توانستیم در مقابل آخرین فناوریهای دنیا ایستادگی کنیم.
حبیبی با بیان اینکه اسرائیل یک کشور نبوده، بلکه به عنوان پادگانی برای غرب و ناتو محسوب می شود، ادامه داد: در این جنگ امکانات بهروز و آخرین فناوریها در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داشت ولی ما توانستیم روی پای خودمان بایستیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری اردبیل با تاکید بر اینکه خبرگزاریها در جنگ ۱۲ روزه برای افزایش خودباوری در میان مردم به ویژه در میان نسل جدید اقدامات ارزشمندی انجام دادند، تصریح کرد: خبرگزاریهایی مثل ایسنا از حقیقت دفاع میکنند و انتظار میرود اجازه ندهند حقیقت با مسائل سیاسی ذبح شود.
عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی با تاکید بر اینکه ایسنا با نسل جوان و دانشجو عجین شده است، گفت: با توجه به گفته رئیسجمهور مبنی بر اینکه خبرنگاران سرداران دفاع حق و حقیقت هستند، انتظار میرود این عزیزان قویتر از گذشته در حمایت از حق و حقیقیت و عدالت در گفتار و عمل کوشا باشند.
وی بر مطالبهگری منطقی تاکید کرد و گفت: رسانه امروز به یک فناوری تبدیل شده و انتخاب تیتر مناسب و نگاه عادلانه و امیدآفرین به موضوعات بسیار مهم است.
انتهای پیام
نظرات