جواد کاظمنسب الباجی در نشست کارگروه گندم، آرد و نان استان با تأکید بر لزوم ساماندهی زنجیره تأمین آرد و نان در استان، گفت: یکی از اقدامات مهم در این راستا تشکیل کارگروه فنی مشترک با حضور معاونت اقتصادی استانداری، اداره کل غله، اتحادیه نانوایان و بخش خصوصی است تا فرآیند حمل آرد از کارخانه تا واحدهای خبازی بر بستر سامانه هوشمند بررسی و اجرایی شود تا ضمن شفاف سازی، از عرضه خارج از شبکه در سطح استان جلوگیری به عمل آید.
وی ضمن قدردانی از برنامهریزی دقیق و اقدامات انجام شده در خصوص پشتیبانی از مراسم شکوهمند اربعین حسینی در استان بویژه کارگروه های تخصصی حوزه معاونت هماهنگی امور اقتصادی، افزود: در راستای تأمین نان مورد نیاز زائران ۱۲۰۰ تن آرد به عتبات عالیات تحویل داده شده و با توجه به افزایش نیاز، در هنگام برگشت زائرین ۵۰۰ تن دیگر در حال تخصیص است که از این میزان برای پخت نان در مواکب استفاده خواهد شد.
کاظم نسب الباجی ضمن تاکید بر اهمیت نظارت بر توزیع نان در این مواکب، از تشکیل کارگروهی ویژه برای نظارت در این بخش خبر داد.
به گزارش ایسنا به نقل از استانداری در روز سه شنبه ۲۱ مرداد، سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خوزستان همچنین بر لزوم بروزرسانی و دقت در تهیه آمار واحدهای نانوایی تأکید کرد و گفت: داشتن آمار واقعی و دقیق از تعداد واحدهای خبازی در هر منطقه، یکی از ارکان اساسی برای مدیریت عادلانه و مؤثر توزیع آرد و نظارت بر عملکرد نانواییهاست.
الباجی در ادامه، رتبهبندی واحدهای خبازی بر اساس معیارهایی چون تجهیزات، امکانات، موقعیت مکانی و سطح ارائه خدمات را ضروری دانست و تصریح کرد: این رتبهبندی کمک میکند تا در کنار استمرار بازرسیها و نظارتها، با متخلفان برخورد جدیتری صورت گیرد و در عین حال از نانوایان خوشسابقه و متعهد حمایت شود.
وی در پایان با تأکید بر نقش کلیدی همکاریهای بینبخشی در بهبود وضعیت آرد و نان در استان، افزود: اگر هر دستگاه مسئول با جدیت به وظایف خود عمل کند، هم رضایتمندی مردم افزایش و هم از بروز تخلفات و نارضایتیها جلوگیری خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات