• یکشنبه / ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404052615818
  • خبرنگار : 50607

فرمانده انتظامی آذربایجان‌شرقی:

فرهنگ ترافیکی در شهر تبریز ضعیف است

فرهنگ ترافیکی در شهر تبریز ضعیف است

ایسنا/آذربایجان شرقی فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی با اشاره به چالش‌های ترافیکی شهر تبریز، گفت:باید اذعان کرد که فرهنگ ترافیکی در شهر تبریز ضعیف است. متأسفانه بی‌نظمی ترافیکی حاکم است و حتی با وجود نرده‌گذاری در برخی مسیرها، خودروها در کنار نرده ها پارک می‌کنند.

سردار علی محمدی روز یکشنبه ۲۶ مرداد در نشست خبری، آذربایجان‌شرقی را یکی از امن‌ترین استان‌های کشور دانست و افزود: این امنیت را مدیون مردم مومن و متدین استان هستیم، در طول جنگ ۱۲ روزه و ایام حساس، هیچ وقفه‌ای در خدمات انتظامی ایجاد نشد و مردم طبق روال عادی به زندگی روزمره خود مشغول بودند.

وی با بیان اینکه آذربایجان‌شرقی، رتبه برتر پیشگیری از جرم در کشور را دارد، گفت: ۸۷ درصد رضایتمندی مردم در حوزه فوریت‌های پلیسی ثبت شده است. در حوزه تصادفات جاده‌ای نیز در ۱۰ سال گذشته بی‌سابقه بوده که شاهد کاهش ۱۰۰ نفری تلفات باشیم.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره خبرنگاران و نقش رسانه در دفاع مقدس ۱۲ روزه ایران و رژیم صهیونیستی، گفت: در روزهای اخیر مظلومیت قشر خبرنگار را به‌ویژه در جنگ ۱۲ روزه دیدیم. دشمن حتی با حمله به شبکه خبر صدا و سیمای جمهوری اسلامی عصبانیت خود را نشان داد، اما رسانه‌ها ثابت کردند قدرتی بزرگ در صحنه دارند و با همان مجری برنامه‌های زنده ادامه یافت. اگر امروز مردم جهان علیه رژیم صهیونیستی به پا خواسته‌اند، نتیجه همین فعالیت‌های رسانه‌ای است.

محمدی یکی از شاخص‌ترین مقاطع امنیتی را دهه محرم امسال دانست و گفت: مراسم عزاداری بدون هیچ مشکل امنیتی و حتی ریزترین اختلالی برگزار شد و نسبت به سال‌های گذشته باشکوه‌تر بود که این موضوع نشان‌دهنده امنیت پایدار استان است.

وی تصریح کرد: ورود حجم زیادی خودرو از استان‌های همجوار، نبود پارکینگ کافی و سرمایه‌گذاری‌های غیر اصولی از مشکلات اصلی شهر است. نمونه آن پروژه چهارراه ارتش بود که به دلیل عدم پیش‌بینی پارکینگ توسط پلیس چهار ماه متوقف شد. در کنار مجتمع سلامت نیز باید حساسیت ویژه‌ای در این زمینه به خرج داده شود.

فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی به تقویت پلیس راهور تاکید کرد و گفت: طی دو سال گذشته ۶۰ نیروی راهور و ۴۰ موتور سوار به مجموعه افزوده شده است. با وجود همه این تلاش‌ها، رسانه‌ها می‌توانند در فرهنگ‌سازی و ارتقای نظم اجتماعی نقش پررنگی ایفا کنند.

فرهنگ ترافیکی در شهر تبریز ضعیف است

فرهنگ ترافیکی در شهر تبریز ضعیف است

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۵-۲۶ ۲۱:۱۷

باسلام آقایان و مسئولان مملکت کسانی که در امر راهنمایی و رانندگی مشغول بکارید من اهل شهر تبریز هستم و 58سالمه ولا یه عده الان یه جوری رانندگی میکنندکه اصلا با قوانین راهنمایی هم خوانی نداره، از مسولیین محترم تقاضا دارم به این مساله با جدیت رسیدگی نمایید

avatar
۱۴۰۴-۰۵-۲۶ ۲۱:۵۵

با برنامه ریزی جامع ودقیق ومدیریت مدرنو نظارت پیوسته ترافیک قابل حل است و در این مورد گوی و میدان رابرای حل ترافیک بکاربست

avatar
۱۴۰۴-۰۵-۲۶ ۲۲:۵۵

متاسفانه ترافیک تبریز یکی از مشکلات بزرگ این کلانشهر است که چاره اندیشی نمیشه واقعا مردم کلافه میشن تردد در خیابانها و کوچه ها بعلت پارک خودرو ها امکانپذیر نیست کمبود پارکینگ تو این شهر مشکل را چند برابر کرده .

avatar
۱۴۰۴-۰۵-۲۷ ۰۱:۰۸

تبریز ومراغه خیابانها دوبله وسوبله پارک می‌کنند راهنمائی هم اصلامداخله نمیکنند

avatar
۱۴۰۴-۰۵-۲۷ ۰۲:۳۹

درتبریز دررانندگی حرمت بزرگتر ها را رعایت نمیکنند،واخلاق رانندگی ضعیف است،

avatar
۱۴۰۴-۰۵-۲۷ ۰۳:۲۷

فرهنگ ترافیک و فرهنگ اجتماعی و اقتصادی مردم به فرهنگ و دانش و آگاهی آن مردم بر میگرد

avatar
۱۴۰۴-۰۵-۲۷ ۰۵:۴۲

"فرهنگ ضعیف ترافیک" را میتوان با توسعه امکانات وخدمات مطابق کلانشهری + آموزش +نظارت وکنترل اصلاح کرد که مدرسه ، مسکن وشهرسازی و پلیس هر کدام وظیفه ای بر عهدشان میباشد .

avatar
۱۴۰۴-۰۵-۲۷ ۰۶:۰۹

موتور سواران تبریز باسوء استفاده از عدم حضور پلیس راهنمائی و انتظامی با صدای ناهنجار بوق و دلخراش اگزوز از غروب تا نیمه شب واقعا مخل آسایش وآرامش مردم شده اند

avatar
۱۴۰۴-۰۵-۲۷ ۱۳:۵۹

خیابانهای تبریز باریک و قدیمی بوده و مدتهاست تعریض خیابان و ساخت پارکینگ صورت نگرفته و پرسنل راهنمایی کم تعداد و دیگر خبری از گشت موتوری نیست

avatar
۱۴۰۴-۰۵-۲۷ ۱۴:۴۸

با سلام .راهنمایی با دوبل پارک کاری نداره هرکی هرجا خواست پارک میکنه .نمایشگاه ها ۲۰ تا ماشین به صورت عمودی جلوی نمایشگاه پارک میکنن کسی چیزی نمیگه .از ساعت ۲ به بعد هم خبری از راهنمایی نیست.

avatar
۱۴۰۴-۰۵-۲۷ ۱۷:۱۲

به عنوان تبریزی ساکن تهران(از سال ۶۳)عرض میکنم:جناب!مطالبی که در باره فرهنگ ترافیکی شهر تبریز گفتید،عینا،و چه بسا در حجمی بسیار بیشتر،در تهران هم برقرار است!!!

avatar
۱۴۰۴-۰۵-۲۸ ۰۱:۴۹

سلام.عرض ادب و خداقوت خدمت همه نیروهای عزیز انتظامی، مشکل ترافیک تبریز مربوط به پارکهای غیرمجاز در سطح شهرو نبود دوربین نظارتی برای ثبت جریمه، نبود برنامه های آموزش کافی در شبکه استان، سطح شهر ... بعنوان مثال عباسی بلوار شهید رجایی، نبش نسترن

avatar
۱۴۰۴-۰۵-۲۸ ۱۲:۱۸

اغلب پیاده روها بجای پارکینگ استفاده و عابران باید از خیابان عبور کنند

avatar
۱۴۰۴-۰۵-۲۸ ۲۰:۰۸

سردار جان شهر ارومیه هم اصلا مردمشان فرهنگ رانندگی ندارند،حتی تو خیابون به عابر پیاده توجه نمیکنند،از رانندگی فقط گاز دادن بلدند و موقع رانندگی هم یه موبایل دستشون، خلاصه ۷۰ درصدمردمشان پر مدعا و مغرور هستند،

avatar
۱۴۰۴-۰۵-۲۹ ۱۶:۲۴

مدیریت ترافیک ما ضعیف هست....

avatar
۱۴۰۴-۰۵-۲۹ ۲۲:۲۸

یک فکری هم برای این صدای ناهنجار خودروها کنید شب ساعت دو بعد از نیمه شب با صدای اگزوز ناهنجار و درفت (گاز دادن درجا و درآوردن صدای لاستیک ماشین) خواب از سر ملت میپره، باید چنان مجازات سنگینی پیش بینی بشه که جرات نکنند تخلف کنند.

avatar
۱۴۰۴-۰۵-۲۹ ۲۲:۲۹

چراغهای با نورهای نامتعارف مثل چراغهای زنون و چراغهای جلو چشمک زن موقع رانندگی اعصاب برای مردم نگذاشته ، این رانندگی نیست مردم آزاری است