• دوشنبه / ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ / ۲۲:۵۳
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404052716809
  • خبرنگار : 50589

هفته پنجم لیگ‌برتر فوتسال

مس‌ سونگون؛ توقف‌ناپذیر!

مس‌ سونگون؛ توقف‌ناپذیر!

ایسنا/آذربایجان شرقی مس سونگون ورزقان با برتری مقابل پالایش نفت بندرعباس صدرنشین لیگ برتر فوتسال باقی ماند.

دوتیم پالایش نفت بندرعباس و مس‌سونگون ورزقان در جریان هفته پنجم لیگ برتر فوتسال، از ساعت ۱۹ دوشنبه ۲۷ مرداد در سالن فجر بندرعباس به مصاف هم رفتند که این بازی در نهایت با برتری سه بر یک مسی‌ها به پایان رسید.

مهدی جاوید، سجاد یوسف خواه و مهدی مهدی خانی برای سونگونی‌ها گلزنی کردند و تک گل میزبان را امیرحمزه صدیق‌زاده به ثمر رساند.

به گزارش ایسنا، لاله های نارنجی با کسب این پیروزی با ۱۵ امتیاز صدرنشین ماندند و پالایش نفت چهار امتیازی به رتبه دهم سقوط کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha