• جمعه / ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404053118866
  • خبرنگار : 50228

واژگونی خودروی رئیس کمیته داوران و رئیس دپارتمان داوری خوزستان

واژگونی خودروی رئیس کمیته داوران و رئیس دپارتمان داوری خوزستان

ایسنا/خوزستان خودروی رئیس کمیته داوران و رئیس دپارتمان داوری خوزستان که در حال شرکت در کلاس داوری بودند، واژگون شد.

صبح امروز جمعه ۳۱ مرداد خودروی حامل مرداس جابری رئیس و پیام نصیری رئیس رپارتمان داوران هیأت فوتبال خوزستان، در مسیر رامشیر – ماهشهر و در حالی که راهی هندیجان برای شرکت در کلاس داوری فوتبال بودند، دچار واژگونی شد. 

 جابری در خصوص این حادثه به ایسنا، گفت: یک خودروی وانت با سرعت زیاد از روبه‌رو به سمت خودروی ما حرکت کرده و موجب واژگونی خودروی‌مان شد.

او افزود: متأسفانه راننده وانت علی‌رغم مشاهده حادثه، بدون توقف از محل فاصله گرفت و فرار کرد. خوشبختانه حال عمومی بنده و آقای نصیری خوب است و تنها خودروی‌مان آسیب دیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha