• سه‌شنبه / ۲۷ آبان ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404082717188
  • خبرنگار : 50225

مدیرکل آموزش ‌و پرورش استان تاکید کرد

لزوم شناسایی تک تک بازماندگان از تحصیل در خوزستان/ توجه به زبان‌آموزی کودکان دوزبانه

لزوم شناسایی تک تک بازماندگان از تحصیل در خوزستان/ توجه به زبان‌آموزی کودکان دوزبانه

ایسنا/خوزستان مدیرکل آموزش ‌و پرورش خوزستان بر لزوم ایجاد عدالت آموزشی و پوشش تحصیلی کامل دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل تاکید کرد.

ناصر علی‌فر در شورای ائتلاف نماد که امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان به صورت ویدئو کنفرانس با حضور ۹ هزار مدیر مدرسه و همچنین فرمانداران و بخشداران  خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: آموزش ‌و پرورش باید به دغدغه اول مسئولان و مردم تبدیل شود و همه در راستای ایجاد عدالت آموزشی و پوشش تحصیلی کامل گام برداریم. 

وی با تاکید بر لزوم رسیدن به درک واحد نظام مسائل آموزش و پرورش و همچنین ارتقای نرخ گذر پوشش تحصیلی افزود: هیچ دانش‌آموزی نباید به دلیل کمبود معلم، مدرسه یا هزینه‌های آموزشی از تحصیل بازبماند و مدیران مدارس باید دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل را تک به تک شناسایی و برای بازگرداندن آن‌ها به مدرسه اقدام کنند. 

مدیرکل آموزش‌ و پرورش خوزستان گفت: عملکرد مدیران مدارس باید معطوف به ماموریت‌های سازمانی باشد تا منجر به ارتقای شاخص‌های کمی و کیفی شود. 

وی بیان کرد: همچنین با توجه به وضعیت بیکاری، بر توسعه رشته‌های فنی و حرفه‌ای برای مهارت‌آموزی و اشتغال، توسعه رشته ریاضی فیزیک، اولویت دادن به عدالت آموزشی و پوشش صددرصدی تحصیلی تاکید می‌شود. 

علی‌فر ادامه داد: در همه جا دوزبانه بودن یک فرصت است اما در خوزستان به یک تهدید تبدیل شده است. به دنبال افزایش ضریب نفوذ هستیم تا جذب حداکثری داشته باشیم، بنابراین تمرکز بر زبان‌آموزی در دوره پیش‌دبستانی مورد تاکید است. 

وی  افزود: مدیران مدارس باید با سعه ‌صدر و تدبیر، به مدیریت چالش‌ها بپردازند. تحول در نیروی انسانی و توانمندسازی معلمان نیز از موارد مورد تاکید وزیر آموزش و پرورش است. ما در آموزش و پرورش به دنبال مدیر موفق نیستیم بلکه به دنبال رهبر موفق در مدارس هستیم. 

مدیرکل آموزش ‌و پرورش خوزستان با تاکید بر لزوم همکاری معنوی اولیا با مجموعه مدارس گفت: آموزش ‌و پرورش اولویت نخست دولت چهاردهم است و این موضوع یک شعار نیست، بلکه اعتقاد قلبی رئیس ‌جمهور است و با نهضت توسعه عدالت آموزشی، صحبت‌ها را در عمل نشان داده است. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha