• چهارشنبه / ۵ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۵
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404060502548
  • خبرنگار : 50455

معاون استاندار:

قم با اجرای ۹۲ هزار واحد یکی از رکوردداران طرح نهضت ملی مسکن است

قم با اجرای ۹۲ هزار واحد یکی از رکوردداران طرح نهضت ملی مسکن است

ایسنا/قم معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم گفت: قم با اجرای ۹۲ هزار و ۶۰۷ واحد مسکن ملی یکی از رکوردداران این طرح در کشور است و بخشی از واحدها تا پایان سال تحویل مردم می‌شود.

خسرو سامری در سخنانی به مناسبت «هفته دولت» با اشاره به وضعیت پروژه‌های مسکن ملی در استان قم اظهار کرد: ۸۶ هزار واحد مسکن ملی در قم هم‌اکنون در حال ساخت است که در پردیسان، قنوات، طایقان و سایر مناطق استان به اجرا درآمده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم تصریح کرد: ۸۳ تا ۸۴ درصد پروژه‌ها بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند و تنها در سایت ۵۶۰ هکتاری پردیسان بیش از ۳۶ هزار واحد مسکونی با سرعت بالا در حال ساخت است.

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، بین ۱۵ تا ۲۰ هزار واحد مسکونی تا پایان سال جاری به متقاضیان تحویل خواهد شد و این روند در سال آینده نیز ادامه خواهد یافت.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری قم در روز چهارشنبه ۵ شهریور، سامری در پایان یادآور شد: معاون وزیر راه و شهرسازی پس از بازدید از پروژه‌های قم، این طرح‌ها را به‌عنوان یک «ابر پروژه ملی» توصیف کرد و عملکرد قم را الگویی برای سایر استان‌ها دانست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha