• شنبه / ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۱
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404061508575
  • خبرنگار : 50294

مدیرکل کمیته امداد استان:

۵۵ درصد نیروگاه‌های خورشیدی کردستان توسط کمیته امداد ایجاد شد

۵۵ درصد نیروگاه‌های خورشیدی کردستان توسط کمیته امداد ایجاد شد

ایسنا/کردستان مدیرکل کمیته امداد استان کردستان گفت: بیش از نیمی از نیروگاه‌های خورشیدی استان توسط این نهاد برای مددجویان تحت پوشش ایجاد شده و تولید برق این نیروگاه‌ها به صورت تضمینی خریداری می‌شود.

رضا طوسی امروز شنبه پانزدهم شهریور در مصاحبه‌ای با خبرنگاران از نقش موثر این نهاد در توسعه انرژی پاک و کمک به رفع ناترازی برق استان خبر داد و اظهار کرد: از سال ۱۳۹۷ تاکنون ۲۴۵ سامانه خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مددجویان تحت پوشش ایجاد شده که بخشی از هزینه آن با وام قرض‌الحسنه و بخشی به صورت بلاعوض تأمین شده است.

وی افزود: اعتبار بلاعوض خرید تجهیزات مانند اینورتر و سرچ ارستر توسط کمیته امداد و بسیج سازندگی سپاه بیت‌المقدس پرداخت شده و این طرح بیشتر برای زنان سرپرست خانوار، افراد دارای معلولیت و دختران بازمانده از ازدواج که امکان درآمد پایدار ندارند، مدنظر قرار گرفته است.

طوسی تصریح کرد: این مددجویان با عقد قرارداد ۲۰ ساله با شرکت توزیع نیروی برق استان، برق تولیدی خود را به صورت تضمینی به فروش می‌رسانند که طبق آمار رسمی کمیته امداد ۵۵ درصد نیروگاه‌های خورشیدی استان را ایجاد کرده و حدود ۱۰ درصد کل تولیدات این نیروگاه‌ها در استان کردستان توسط این نهاد تولید می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha